• facebook
 • soundcloud
 • youtube


XXII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor felhívás

Immár 22. alkalommal kerül megrendezésre a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor. Az előző években szép sikereket elért táborban ahol zeneszeretők jönnek össze egy hétre, hogy nagyon jól érezzék magukat, s hogy mindeközben a lehető legtöbbet tanuljanak. Három nehézségi fokot különböztetnek meg egymástól a táborban ezek a könnyű, félnehéz és nehéz.

A tíz teremmel rendelkező táborban semmire se lesz gondunk. Reggeli, ebéd, vacsora biztosítva van a szervezők által. Alvás 2×6, 2×4, 2×3 ágyas házakban történik. A termekben minden hangszer megtalálható ami csak kell. Gitárok (akusztikus, basszus, elektromos), erősítők (gitár, basszus, akusztikus, énekcucc), dobok (akusztikus/elektromos), billentyűs hangszerek (digitális zongora, szintetizátor), mikrofonok, felvevő egységek, effektek, stb…

A tábor magas színvonalát az oktatók még tovább emelik! Az oktatás hangszerenként történik, de előadásokat és koncerteket is láthatnak és hallhatnak a tábor lakói. Délelőtt és a délután is folyamatosan zajlanak kezdő és haladó hangszeres órák, zenekari órák, ének és hangtechnika óra de lesz stúdiózás is. Lesz olyan előadás ami a szövegírásról fog szólni és egyben mentális kérdéseket feszegető előadásokat is megtekinthetnek. Olyan tanárokkal mint Hudák Attila (kezdő basszusgitárkurzus), Fekete Szilárd (dobkurzus), Paczinga Linda (énekkurzus), Baranya Tamás (hangtechnikai gyakorlatok).

A délután másik szakaszában érkeznek a legkiválóbb hazai és külhoni zenészek, tanárok, előadók, hogy egy-egy kurzust tartsanak. Jelen lesz a Magna Cum Laude frontembere Mező Misi akitől az éneklést sajátíthatják el. De itt nem fejeződik be a nagy nevek sora, a Brains zenekar a drum’n bass alapjait tanítja meg a táborozóknak.

Ide kattintva megnézheted az összes oktatót!

Mint azt már említettem koncertekből sem lesz hiány. Fellép például a Margaret Island, a Roy & Ádám Trio de a The Acoustic Loops is. És, hogy az előadások se maradjanak ki a sorból abból is megemlítek párat. Jeney Erzsébet a Magyar Rádió szerkesztője tart előadást A rádiózás világa… hogyan kerülhetsz adásba?! címmel. De a másfajta téma iránt érdeklődők akár egy hallásvédelmi előadásra is beülhetnek Süket zenész nem zené(l)sz címmel.
Az összes koncert megtekintéséhez kattints ide!

 
A tábor rendezésében egy tehetségkutató is indul. A tehetségkutató győztese egyenes ágon bejut az ÖRÖM A ZENE 2014-2015. sorozat végső döntőjébe, melynek díja: 1.000.000Ft.- értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott, vagy forgalmazott termékekből. Valamint ha ez még nem lenne elég a győztes fellépési lehetőséget kap a 2015. évi BUDAPEST MUSIC EXPO valamelyik nagy színpadán. Fontos tudni, hogy a táborba jelentkező zenekarok bármelyike részt vehet a tehetségkutató elődöntőjében.

A tábor végére is marad még izgalom az ott lakóknak. Keresik és bizonyára meg is fogják találni a tábor legszorgalmasabb basszusgitárosát, gitárosát, dobosát, billentyűsét, énekesét, hangtechnikusát, valamint a tábor legjobb üzenetét, azaz szövegíróját, akik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak az utolsó estén.

A jelentkezésről:

 • Teljes ellátással: 28.500Ft.-
 • Szállás nélkül: 18.500Ft.-
 • Szállás és étkezés nélkül: 15.500Ft.-
 • Jelentkezési határidő: 2015. július 10.

  A jelentkezésnek többféle módja is van. Szám szerint három.

 • Belföldi postautalványon kell elküldeni a kiválasztott bérlet árát az alábbi címre: Andrásik Bernadett, 5200 Törökszentmiklós Batthyány u. 84.
 • Készpénzbefizetés személyesen: Andrásik Remo, 1149 Budapest Nagy Lajos Király útja 99. 3/5.
 • Banki átutalással: Előzetes egyeztetés alapján
 • A jelentkezéshez szükséges jelentkezési lapot ide kattintva lehet letölteni!

  Érdeklődni lehet: Tel.: 06-30-9-66-51-42
  E-mail: instrument@instrumentweb.hu, gtabor@instrumentweb.hu

  További információkat a táborról ezen a weboldalon találsz.

  Oszd meg

  Leave a reply