• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Újabb martfűi őrület a MICS szervezésében

Úgy látszik, a Martfűi ifjúsági Csoport acélszívű fiataljai a júniusi Magas Füves Part Rockfesztivál után sem képesek a babérjaikon ülni, és újabb szabadtéri, torzított gitároktól és mélyről jövő hörgésektől hangos eseményt szerveznek a Martfűi Művelődési Központ és Könyvtár területére, egészen pontosan annak teraszára.

Az esemény ugyan csak valamivel több, mint egy hónap múlva, szeptember 23.-án kerül megrendezésre, de bízunk abban, hogy az időjárás még kedvezni fog a szabadtéri rendezvénynek, és a kora őszi időpont ellenére jó időben, jó hangulatban kerülhet majd sor a martfűi nyár elbúcsúztatására egy igazi brutális, zúzós metál/hardcore buli keretei közt.

A hangulatról három fellépő zenekar, a Rákóczifalváról érkező, instrumentális metálban utazó Dying Minds, a nemrégiben alakult, kunszentmártoni SH!T, valamint a hardcoret éppen kellően brutálsi mennyiségű metállal elegyítő, békéscsabaiBillog gondoskodnak. A programváltozás jogát a szervezők természetesen még fenntartják, ahogyan ők maguk fogalmaznak ugyanis, egyelőre minden képlékeny. Egy dolog azonban egészen biztos: a bandák „leszaggatják az arcotokat ingyen bérmentve, ehhez nektek pedig csak el kell jönnötök!”

Egyszóval mindenki vésse be a naptárába! A buli szeptember 23.-án, este 8 órakor kezdődik a Martfűi művelődési Központ teraszán, és ingyenesen látogatható! Bővebb információkhoz, friss hírekhez pedig az alábbi linkeken juthattok vele kapcsolatban:

METÁL/HC A TERASZON FACEBOOK ESEMÉNY
MICS FACEBOOK

A fellépő zenekarok elérhetőségei:
DYING MINDS FACEBOOK
SH!T FACEBOOK
BILLOG FACEBOOK

A júniusi Magas Füves Part Rockfesztiválról készült beszámolónkat IDE KATTINTVA olvashatjátok, a helyszínen készült rövid videó pedig alább megtekinthető.

Oszd meg

Leave a reply