• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Újabb hagyományteremtő fesztivál Szolnokon

Lassan itt a nyár és kezdődnek a fesztiválok. Ez Szolnokon sem lesz másképp hiszen hagyományteremtő szándékkal újabb fesztivált hívtak életre, amit ezúttal a palacsintáról neveztek el. Koncertek, versenyek felnőtteknek és gyerekeknek és sok más érdekes program várható.

A remek fesztiválhangulatot neves zenekarok, humoristák, egész napos programok fogják biztosítani a kilátogatóknak. Az esemény megrendezésének a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő ad otthont. Számos országosan is elismert zenekar fellép mint például a Magna Cum Laude, a Back II Black, a Children Of Distance, a TNT és DJ Dominique is. Természetesen a gyermekeknek is lesz zenés program többek között Halász Judit, a Kolompos Együttes és a Kaláka Együttes fogja táncra perdíteni a kicsiket. De a Szolnoki Szimfonikus Zenekar is tiszteletét teszi, valamint ahogy a beharangozóban is elhangzott a Dumaszínház néhány tagja fogja megnevettetni a közönséget.

A három napos rendezvényre napi jegyeket lehet váltani ami felnőtteknek 1900 Ft-ba, diákoknak és nyugdíjasoknak 1400 Ft-ba fog kerülni. A családoknak lehetőségük van 2 gyermek és 2 felnőtt esetén a családi belépőt megváltani ami 5500 Ft-ba kerül. De ezek mellett minden nap természetesen ingyenes állandó programok is lesznek mint például kisvonat, kalandpark és vadasparki belépő is.

Jegyek elővételben az IBUSZ irodában kaphatók! (5000 Szolnok, Jászkürt út 1.)

További információk a www.palacsintafesztival.com weboldalon vagy a +36 30 200 0683-mas telefonszámon lehet tájékozódni!

Oszd meg

Leave a reply