• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Új zenekar alakult


“Hello!!!

Megalakult a Narkolepszia zenekar! Linkelem a honlapunkat:
http://narkolepszia.page.tl/

További szép napot!
DvidRIP”


Sajnos a honlapról semmit nem tudtunk meg. Sem azt, hogy kik a tagok, sem azt, hogy vannak-e saját számok, sem azt, hogy milyen feldolgozásokat játszanak, tulajdonképpen semmit, hiszen a koncertek menüpont is üres. Azt sem ártana megosztani a nézelődőkkel, hogy milyen stílusú zenét játszik a zenekar és illene felírni, hogy hol található helyileg a zenekar (pl. ahogy az egyik koncertszervező ismerősöm mondaná, útiköltség szempontjából nagyon nem mindegy, hogy Győrből jön-e a banda, vagy Szolnokról).

Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű a dolog, mert mindenki ismeri a zenekart és a tagokat, de azért egy koncertszervező szívesen elolvasná a biográfiát, szeretne többet megtudni a zenekartagokról, minimum egy-két fénykép sem ártana a zenekarról, hiszen addig csak egy logóval ellátott üres honlap az egész.

A főoldalon jó böngészést kívánt a szerző, de nem tudom, hogy mit lehet még böngészni. Remélem, hamarosan bővülni fog az oldal tartalma!

Látom, hogy az oldal feltöltés alatt áll, de akkor elhamarkodott volt az oldal hirdetése. A türelem rózsát terem mindenkinél.

Minden jót kívánok a zenekarnak!
Őszintén örülök, hogy több zenekar lett a megyében! Kívánok jó zenélést a próbákon és a koncerteken!
Üdvözlettel: Sándorfi Viktor

Oszd meg

Leave a reply