• facebook
  • soundcloud
  • youtube


TabloID Zenekari Portál és verseny

Elindult a jelentkezés a TabloID & Music Tehetségkutatójára! Ha szeretnél jelentkezni, vagy infókat kapni, menj a www.tablo-id.com oldalra! A lent látható zenekarok már biztosan ott lesznek a tehetségkutatón! Csatlakozzatok ti is, és nyerjetek ingyen vip belépőjegyeket a koncertekre!

http://www.tablo-id.com/community/a-verseny-menete/

A versenyre való jelentkezés ingyenes. A főoldalon való megjelenés a jelentkezési időponttól függ, a vezetőség nem változtat rajta.

Az oldalon történő szavazás 2010. decemberében elindul. A korábban leadott szavazatok, a hivatalos szavazás napja előtt törlődnek. A szavazás leadásához regisztráció nem szükséges, de mindenki egy bandára csak egyszer szavazhat.

2011. januárjában egy koncerten kell bizonyítani a közönségnek, melyen egy zsűri is értékel titeket. Nem ők hozzák meg a döntést, ők csak értékelnek titeket, tanácsokat adnak nektek! A koncert végén minden jelenlevő leadhatja a belépőjegy mellé kapott szavazólapját. Ezeket a szavazatokat a bandák jelenlétében megszámoljuk, és hozzáírjuk az oldalon folytatódó szavazáshoz.

A TabloID fent tartja a jogot, hogy a koncertek számát növelje, ha a jelentkezett bandák száma miatt ennek szükségét látja.

Jelentkezési határidő: 2010. november 30. 24:00

Szavazás elindulása: 2010. december 1.

Oszd meg

Leave a reply