• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Premier: Senor és Kálmán Gyuri – Sodort a szél


Kicsit megkésett, ám sosem késő premier ez a mostani. Mi itt a szerkesztőségben szeretjük azokat a zenekarokat és előadókat, akik maguk küldik be legújabb ötleteiket, így tett a Senor is. Szóval ezúton bátorítunk mindenkit, hogy keressenek minket. A dal 2016-ban került rögzítésre.
Ezt a dalt közel 20 évig írtam, amíg nem zenéltem és csak fájó szívvel vágytam rá, hogy egyszer még zenélhetek. Próbáltam összefoglalni 5 percben az eltelt 20 évet és mivel a Deep Purple áll a szívemhez legközelebb így nagyon abba az irányba ment el a dal. Próbáltam olyan ízzel megcsinálni, hogy örömet jelentsen minden hard-rock zenét kedvelőnek! 2011- ben ennek a dalnak megtanulásával kezdtünk el együtt muzsikálni és mire összeállt körülbelül félév telt el.” – avatatott be minket történelmi és műhelytitkokba Perge Tibor a karcagi brigád zenekarvezetője.
A történelmi adalékon túl nem kevésbé fontos Kálmán Gyuri (Pandora, Dinamit) munkája, aki jelenleg a Triász és a B52 sorait erősíti. Maga a dal a kora ellenére nagyon is jól összeáll és mire a szólóhoz értem jöttem rá, hogy mi volt az, ami 6 hónapba telt. Ha meghallgatjátok, ott már-már progresszív rockos magasságokban röpködnek a zenészek. Még nem árultam el, de ez egyben videóklipp is, a jó öreg kelet-európai stílusban, ami a Kopaszkutya óta nagyon a szívemhez nőtt. Hallga csak!

SENOR facebook

 

Oszd meg

Leave a reply