• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Powerfest Tour 2010 – Szolnok, Ifiház – 2010. 11. 20.

Szolnok, Ifiház, Szapáry út 23. 5000
2010. 11. 20., szombat
Kapunyitás: 18:30
Kezdés 19:00
Belépő: 1000 Ft

A Cadaveres és a Watch My Dying 2006 óta szervez a fővárosban egy fesztiválsorozatot, Stagediving fedőnévvel. Idén úgy gondolta a két zenekar, hogy a Stagediving bulik jó hangulatot megpróbálják vidékre is elcsempészni. A rendezvény a Powerfest nevet kapta és az volt a cél, hogy a két ismertebb bandán kívül helyi és nem helyi tehetségeket is bemutassunk. Szolnok lesz a második állomás, találkozunk a színpad előtt s a pultnál!

Watch My Dying

Az izzasztó nyári bulik után a klubokban lehet majd előszedni az oxigénmaszkot a Watch My Dying alatt. Az első két EP újrafelvételén dolgozó matek – és minden egyéb – metalos csapat igazi vegyes programmal készül az év végi bulikra. Lesznek nyilvánvaló schlagerek, mint a Carbon, Az utolsó hívás, a Fényérzékeny, igazi headbanger csemegék, mint az Idomtalan, a Moebius vagy az Elsőbbségi meg elszállós nóták is, mint a Hattyúdal vagy az OHM. Ahol a technika engedi projektoros animációval fogja elliptikus pályára állítani az agysejteket a WMD.
A turnéra hosszú ujjú pólók, pulcsik, illetve lánypólók készülnek, és kaphatók lesznek a koncertek helyszínén, a hagyományos metaldesigntól kissé eltérőek a szokásos WMD ruhák mellett.

web: http://watchmydying.com

Cadaveres

A modern metalos Cadaveres a harmadik, Threenity című albumának a felvételét fejezi be a SuperSize Recordingsban. Mire a csapat Szombathelyre érkezik, addigra a lemez ugyan nem jelenik még meg valószínűleg, de pár nóta biztosan ismert lesz már, ha máshonnan nem, akkor a nyári fesztiválok kalóz videóiról. Az Európát többször keresztbe turnézó csapat idén eljutott Londonba is a Watch My Dying társaságában. És még tetszést is aratott.

Infó: http://cadaveres.hu

Effrontery

A komplex death metalt játszó martfűi Effrontery a közelmúltban történt tagcserék után új felállással (Lipák péter – gitár, Filák Zsolt – dobok, Czene Gábor – gitár, Lédeczi Zsolt – ének) jelentkezik a koncerteken. A csapat a közelmúltban sokat dolgozott a jövő év első felére tervezett nagylemez anyagán; a koncerteken már ezeket a számokat hallhatjátok majd!

http://www.myspace.com/effronteryband

A Losing Season

Az ALS egy kéttorkú, budapesti metálzenekar, aminek – bár megalakulása 2000-re tehető – teljes felállása 2006-ra alakult ki. Mióta 2006 vége felé befejeztük bemutatkozó EP-nket és első alkalommal színpadra léptünk, a pesti klubok mellett eljutottunk többek között a Szigetre, a Kultiplexbe, az A38-ra, illetve a 2007-es őszi Depi-turné egyik előzenekaraként több vidéki városba is. 2008-ban először a Depresszió, később pedig a Killswitch Engage és az As I Lay Dying előtt is játszottunk a Pecsában, 2010 tavaszán pedig az Edge Records gondozásában megjelent első nagylemezünk, Delirium Provides the Safest Shelter címmel.

Infó: http://alosingseason.blog.hu/

MoratoriuM

A Moratorium zenekar 2008-ban alakult, zenéjük alapvetően a death metal stílusba sorolható, de érezhető a deathcore, metalcore, numetal, progresszív és kis mértékben a blackmetal is.
2009 februárjában demón rögzítették első négy számukat, majd 2010 őszén terveik szerint megjelenik első, öt számos EP-jük. Komplexebb riffek, kemény breakdown-ok, pusztító blastbeat-ek. A Moratorium céljai között szerepel, hogy azok is megszeressék a brutálisabb muzsikát, akik esetleg előtte nem kedvelték, vagy sosem hallgatták.

Infó: http://www.myspace.com/moratoriummusic/ http://www.moratorium-music.com

Sorrend:
19:00 – 19:30 Moratorium
19:50 – 20:30 A Losing Season
20:50 – 21:30 Effrontery
21:50 – 22:40 Cadaveres
23:00 – 23:50 Watch My Dying

Jegyár: 1000 Ft
Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00

http://www.szolifi.hu/

http://www.facebook.com/event.php?eid=158509910855390

Oszd meg

Leave a reply