• facebook
  • soundcloud
  • youtube


PartyCage – Szolnok legújabb színfoltja

Az első PartyCage megmozdulás augusztus 29-én Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban került megrendezésre „Nyárzáró party a Halott Pénzzel”- címmel. A buliról a PartyCage alapítóival, Filep Márkkal és Mihályi Áronnal beszélgettünk.

Mit takar a PartyCage – fedőnév és miért különlegesek az általatok szervezett bulik?

F.M:
A PartyCage egy különleges arculat, indoor (beltéri) fesztivál-hangulattal, egyedi színvilággal, stílussal, mely a 18-35 éves korosztály minőségi szórakozását szeretné elősegíteni. Rendezvényeinken szigorúan csak nagykorúak vehetnek részt- ez, az igényes zene és a szolid árak különböztetik meg őket egy átlagos diszkó vagy klub bulijaitól.

Mi volt a célotok a PartyCage-arculat létrehozásával?

F.M: Azt tapasztaltuk, hogy a célközönségünk nem talált megfelelő helyet az igényeinek megfelelő bulizásra itt, Szolnokon. Szerettünk volna lehetőséget biztosítani arra, hogy ez a réteg kulturált körülmények között, igényesen szórakozhasson.
M.Á: Ehhez olyan helyszíneket keresünk, ahol mind a környezet, mind a technikai felszereltség adott egy indoor party megrendezéséhez, és a minőségi szórakozáshoz. Így találtunk rá az Aba-Novák Agóra Kulturális Központra, akik fantáziát láttak, és támogattak minket ebben a kezdeményezésben.

A sztárvendég kiválasztásánál mik voltak a főbb kritériumok?

F.M: A szélsőségektől elhatárolódó, populáris stílusban zenélő együttesben gondolkodtunk.
M.Á: A Halott Pénz közkedvelt, és rendkívül sikeres zenekar. Úgy gondoltuk, hogy népszerűségük nem véletlen, és a zenéjükkel olyan értéket közvetítenek, amit mi is képviselni szeretnénk.
F.M: A populáris zene az ő esetükben nem kommerszet jelent. Komoly előadói múlttal rendelkeznek, nem egyslágeres zenekarról van szó. A későbbi rendezvényeink fellépőinek kiválasztásánál is ezeket a szempontokat fogjuk követni.
Műfaji kikötés nincs, a lényeg, hogy a célközönségünk által kedvelt, és minőségi zenét játszó együtteseket szeretnénk felkérni, hogy fellépjenek a rendezvényeinken.

Mekkora volt az érdeklődés a rendezvényre, és milyen volt a buli fogadtatása?

F.M: Hatalmas volt az érdeklődés. Minden jegy elkelt, 450 fő – teltházunk volt. Egy Halott Pénz nevével fémjelzett bulinál ez talán nem is csoda. De ne felejtsük el rezidensünket, Dj Gesbint sem, aki a koncert után hajnalig táncoltatta a vendégeket.
M.Á: A fogadtatás szinte teljes mértékben pozitív. Ezt a facebook oldalunkon közzétett kommentek, és a személyes visszajelzések után bátran kijelenthetjük.

Mik a hosszú távú céljaitok?

F.M: Hogy egy indoor fesztivál-sorozat, vagy koncertsorozat keretében valósul-e meg, az még a jövő zenéje, de továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a szolnoki fiatalok számára kulturált szórakozási lehetőségeket biztosítsunk.

Nagy Éva

Oszd meg

Leave a reply