• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Meghívó egy zenei időutazásra

A Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus Zenei időutazásra hívja közönségét Shakespeare, Max Reger, Márkus Alfréd, Kodály Zoltán és Pertis Jenő munkásságának tisztelegve. Már a szeptember 24.-i nyitó hangverseny is számos ősbemutatót tartogat, ahol a kórus vendége a Budapesti Vass Lajos Kamarakórus, karnagyuk a Szolnokról származó Somos Csaba, aki ma a Nemzeti Énekkar karnagya.

A zenei időutazás Max Reger orgonaművész csodálatos világába vezet, a koncerthez a Szolnoki Belvárosi Templom páratlan akusztikája, orgonája és Szamosi Szabolcs orgonaművész játéka ígér páratlan élményt október 12.-én.

Különleges nőnapi csemegének ígérkezik Márkus Alfréd Meseuató-ját megidéző a könnyűzene világába kiránduló hangversenye a nőikarnak 2017. március 8.-án, ahová vendéget is hívtak, méghozzá a Four Fathers Énekegyüttest.

Tavasszal Kodály Zoltánnak tiszteleg a kórus, műsorra tűzve az igen ritkán hallható Triciniákat, melyet 2017-ben a Kodály évfordulón még számos hazai koncertpódiumon előad az együttes.

Az időutazást 2017 május 6.-án Pertis Jenő szerzői estje zárja a Szolnoki Galériában, olyan kuriózumokkal, mint az Egri-Pertis-duó játéka, és a Prelude VegyeskarDr. Kabdebó Sándor vezényletével.


VÁLTSON BÉRLETET!

Bérlet ár: 4.000.- Ft / 5 előadás
Shakespeare400, Reger100, Márkus70, Kodály50, Pertis10

Az első 20 bérlet vásárlónknak plusz egy ráadás koncertjeggyel kedveskedünk.

A hangversenyekre külön külön is lehet belépőjegyet várásoni a helyszeneken

Teljes áron 1.500.- ft./koncert, diák, nyugdíjas jegy: 1.000.- Ft./ koncert

Oszd meg

Leave a reply