• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertbeszámoló: 2014.04.04. Kokány Akusztik @ Szolnok, Lúdláb Bisztró

Szóval az egész ott kezdődött, hogy péntek van, és a lúdlábban koncert lesz, mindenképp meg kell nézni. A fellépő a Kokány akusztik volt, azaz Kovács Márton és Kányási Soma.

Így is történt, már odaértem 6 óra körül, mert szülinapoztunk is, végül is miért ne, halmozzuk az élvezeteket. Sör sör után, legyen már fél 9, unatkozunk. Aztán nagy nehezen beszállingóztunk a hátsó terembe, nyilván legelőre le is dobtuk magunkat.
Halál pontosan kezdtek, fél 9-kor, ahogy azt az interneten meg is írták. Másfél órát játszottak összesen, szépen kitöltötték az idejüket, bár emlékeztetni kellett néha rá őket, hogy még van idő, nyugodtan játszanak. Kereken 66-an jelöltek vissza hogy biztosan ott lesznek, és merem állítani, hogy ebből 50-en tuti ott voltak, plusz még akik nem is tudták hogy lesz aznap este koncert. Mert ám ilyen is volt bőven.

Annak ellenére, hogy már a kezdés előtt 2 órával a hangosítást állítgatták, Soma gitárja nem akart semmi áron szólni, de egy-két szám után kiküszöbölték a problémát. Felváltva nyomták, egyszer Marci, egyszer Soma. Nagyon változatos volt a repertoár, de azért lehetett követni, biztos mindenki talált benne kedvére valót. Mondhatni interaktív volt a buli, hisz az ott lévők 80%-a és a művész urak ismerték egymást, egy-egy szám közt ment a hülyeség, de e nélkül nem is lett volna az igazi.
Koncert után gratulációk, még több sör, sörbong. Szerintem nagyon jó estét zártunk, minden volt benne ami kell. A lúdlábban pedig folytatódik a koncertek sorozata.

Setlist
1. The Black Keys – Little black submarines
2. Tom Waits – Fumbling with the blues
3. Tom Waits – Green grass
4. Tom Waits – Chocolate jesus
5. Tom Waits – Clap hands
6. Tom Waits – Jockey full of bourbon
7. Tom Waits – Anywhere I lay my head
8. Ed Sheeran – No diggity
9. Imagine Dragons – Radioactive
10. Vance Joy – Riptide
11. Stone Sour – Tired
12. Of Monsters And Men – Silhouettes
13. Foo Fighters – Wheels
14. Kip Moore – Something about a truck
15. Panic At The Disco – I write sins not tragedies
16. Bastille – Pompeii
17. Rolling Stones – Sympathy for the devil
18. Disclosure – Latch

-Balogh Emese-

Oszd meg

Leave a reply