• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertbeszámoló: 2014.02.28. Höffler Norbert @ Szolnok, Lúdláb Bisztró

Vége a februárnak, péntek van, csinálni kéne valamit. Koncertre is kéne menni, de azért a Lúdlábat sem illik kihagyni az útitervből. Ja, hogy koncert lesz a Lúdban? Fantasztikus. Szóval így jutottam el a február 28-ai koncertre, Höffler Norbert előadásában. Talán már páran láttátok a Csiki borozóban. Na, a hangulat most is hasonló volt; viszonylag kisebb hely, kisebb közönség, de nagyon családias, már ha egy kocsma fogyasztói közösségére lehet ilyet mondani.

A koncert elég jól lett megoldva, a hátsó teremben, annak is a hátsó részén lévő kis beugró részben volt a művész úr. Kipakolták a padokat, a helyére egy mikrofonállvány és voilá, kész is a színpad. Pont megfelelő volt az alkalomhoz. Nagyon élveztem. Pörgős, mégis nyugodt, lehet mélázva nézni, lehet rá bulizni, de háttérzenének is tökéletes, ha épp valaki nem a koncert miatt jött volna. Egyszóval tehát (vagy többel), örültem, hogy elmentem, legközelebb is elmegyek szerintem, meg azután is.

Visszatérve az elejére, ahol én is meglepődtem, hogy a Lúdban koncert lesz: igen, nem csalás, nem ámítás, tényleg volt. A kedvenc pultosunkat, Brigit kikérdezve pedig kiderült, hogy még lesz több is. Március 28-án a Samo (Tar Sándor, Nagy Csaba és Tóta Csaba formációja), április 4-én (vélhetően) pedig Kovács Márton és Kányási Soma lép fel a közismert szórakozóhelyen. Mindenesetre örülhetünk, újabb hellyel bővült a szolnoki koncertlehetőségek tárháza. Üröm az örömben, hogy maximum hasonló, kisebb kaliberű „zenei estek” jöhetnek szóba. Mivel a Lúdláb nem a város perifériáján van, ezért van egy olyan tényező, hogy szomszéd. Bármennyire is hozzászoktunk a koncert mellett alváshoz (lásd: fesztiválok), ez egy ilyen szakma, figyelembe kell venni másokat is. Na de a lényeg, hogy koncert volt, van, és lesz is még a jövőben.

Setlist:
1. Flowers in your hair
2. Submarines
3. Dead Sea
4. Stubborn Love
5. Big Black Car
6. Second Chances
7. Elousie
8. Love is All
9. Ain’t Nobodys Problem
10. Classy Girl
11. Lonely Boy
12. Morning Song

Oszd meg

Leave a reply