• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertbeszámoló: 2013.12.21. Kiscsillag @ Szolnok, Frakk Lazító és Klub

December 21-én a Frakkban ismét nagyszerű koncertben lehetett részünk. A Kiscsillag és az Elefánt szórakoztatott minket. Fél tízkor kezdett az Elefánt zenekar, nagyjából egy órát játszottak és máris következhetett a Kiscsillag. A beugró elővételben 1500, helyszínen 1800 Ft volt; a szokásos.

Fotó: Kozma Mihály (Szolnoki Koncertek)

2012 óta létezik mai formájában az Elefánt együttes, viszont már 2011 decemberében bemutatkoztak. Első lemezük 2012 nyarán jelent meg Kék szoba címmel, majd a következő, ami a Vérkeringő nevet viseli. A zenekar jelenleg öt tagú; Szendrői Csaba-ének, Tóth András-gitár, Horváth Bence Ede-basszusgitár, Kovács Zoltán-billentyű, Németh Szabolcs-dob. Ha valakit érdekel, Budapesten rendszeresen lépnek fel, de már megfordultak szinte az összes nagyobb városban. A koncert elég jó volt, bár nekem semmi újat nem adott. A hangosítás szintén hibátlan, már nem nagyon fordul elő a Frakkban a gyér minőség, szerintem elég stabilan várhatjuk el ezt a következő bulikon is. A hangulat meg volt, tombolt mindenki, és ahogy hallottam, nagyon sokan legalább annyira rajongtak az Föld legnagyobb szárazföldi emlőséért, mint a Kiscsillagért.

Elefánt setlist
1. Kabát
2. Kerülöd a napfényt
3. Párhuzamos
4. Budapesti Lányok
5. Bordahajtogató
6. Pici nyúl
7. Ízek és formák
8. November
9. Szex
10. Mona Lisa
11. Körbelátó

Fotó: Kozma Mihály (Szolnoki Koncertek)

A főzenekar a Kiscsillag volt. Tagjai Lovasi András-gitár,ének, Ózdi Rezső-basszusgitár, Mihalik Ábel-dob,vokál, és Leskovics Gábor-gitár, ének. Ebben a felállásban csörömpöl a hobbizenekarnak indult együttes, amely mára kicsit komolyabbra nőtte ki magát. Tökéletes szám összeállítást hallhattunk, mindenki megtalálhatta benne a kedvencét. Száraz jég, fények, meg volt minden ami kellett. Szerintem túl lett pörögve egy kicsit, nem éreztem azt, amit a legutóbbi koncertjükön. Pontosan nem is tudom mi hiányzott, valami mégis. Ennek ellenére természetesen nem tudok belekötni. Ha valaki kihagyta, semmi gond, be lehet pótolni 29-én Pécsen, vagy akár 31-én szilveszteri buli gyanánt Budapesten is.

Kiscsillag setlist
1. Pénz miatt
2. Bánat
3. Nagyon megy
4. Szomszéd
5. Állnak a férfiak
6. Földre
7. 2014
8. Ha én lennék
9. Tudtam, hogy jönni fogsz
10. Kanada
11. Country
12. Légyszíves
13. Űrhajós
14. Fishing on Orfű
15. Szirmok
16. Vackolj belém
17. Itt valahol
18. Olajoshordó
19. Örökre
20. Igazságos
21. Hú, de sötét!
22. Kockacukor
23. Tűkön táncol
24. Menetszél
25. Van-e szándék?
26. Jó napot
27. Sirály

-Balogh Emese-

További képek az Elefánt koncertről!
További képek az Kiscsillag koncertről!

Oszd meg

Leave a reply