• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertbeszámoló: 2013.08.17. Höffler Norbert @ Csiki Borozó

2013. augusztus 17-én a Csiki borozóban volt koncert, Höffler Norbert előadásában. Akusztikus gitár és ének egy személyben, indie és folk keveredése, igazi chill out zene.

Személy szerint nekem pont egy ilyen koncertre volt affinitásom a hétvégén, ezért kíváncsian mentem el. Este 9 után nem sokkal már kezdődött is az említett esemény. Körülbelül 30-40-en lehettek a borozóban, csendes-ülős koncert volt, de azért családias, szerintem mindenki jól érezte magát.
Nagyszerű dolog, ha valaki egymaga ki tud tölteni egy bizonyos időt a színpadon/közönség előtt úgy, hogy senkinek sincs hiányérzete. Gondolok itt arra, hogy van, hogy egy egész zenekar nem tudja lekötni a közönséget fél óra erejéig. Ez itt most sikerült, bár volt egy cigiszünet a felénél, ez nem vett el az este hangulatából semmit. Hangosítás a helyén volt, egyben szólt az egész, a gitár és az ének egymáshoz képest teljesen rendben volt, öröm volt hallgatni.

Az esemény neve egyébként August Clown volt, ez egy számcím, méghozzá az este első számának eredeti előadójától, Gregory Alan Isakovtól. Az ő számainak köszönhetően kezdett el énekelni Norbi. Egyébként ez nem az első koncertje volt az emberünknek, előtte már lépett fel néhányszor a Tisza-moziban. Nem tudni mikor lesz következő koncert, de remélem minél hamarabb, és aki lemaradt, az is be tudja pótolni.
Ha valaki esetleg továbblép az “érdekel, de majd máskor utánanézek” fázison, annak erősen ajánlom Höffler Norbi oldalát;
https://hofflernorbert.bandpage.com
Végeredményben egy igazán jó koncert volt, borhoz és meleg nyári estékhez különösképpen illik. Előre még nem tudni mikor lesz következő alkalom, de mindenki időben meg fogja tudni.

Setlist:
Gregory Alan Isakov – Second Chances
The Tallest Man On Earth – Love is All
The Tallest Man On Earth – Gardener
The Lumineers – Stubborn Love
The Tallest Man On Earth – The Blizzard never seen the desert sands
Gregory Alan Isakov – She Always Takes It Black
The Tallest Man On Earth – King of Spain
Mumford&Sons – Hopeless Wanderer

-Balogh Emese-

Oszd meg

Leave a reply