• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertbeszámoló: 2013.04.19, 60 Miles To Nebraska, Show Me Regret @ Netovább söröző

Április 19-én Rákóczifalván a Netovább sörözőben fellépett a 60 Miles To Nebraska, és a Show Me Regret zenekar.

Róluk már korábban is volt szó egy-egy parkingos buli kapcsán:
Koncertbeszámoló: 2013.03.09. Show Me Regret, a Standby Gravity, Over My Dawn @ Rock Parking
Koncertbeszámoló: 2013.03.01. Effrontery, 60 Miles To Nebraska, Sick Soul @ Rock Parking

Régebben itt egy Corner nevezetű disco állt, így érthető a belső elrendezés. Egy külön teremben volt a koncert, mindenféle UV fénnyel meg ilyenekkel. Férős volt, kint is lehetett ülni, főleg hogy nyárias idő volt. Szokásos falvai árak, aki ügyes 500 ft-ból elszédeleg.

Nem volt a legjobb a terem akusztikája, meg a cucc sem, főleg, hogy az egyik hangfal elszállt, de amit ki lehetett hozni az estéből, azt kihozták. Kicsit meglepődtem amikor kimentem, hogy több szolnokit látok mint falvait. Pedig a Show Me Regret falvai, sőt, osztoznak a próbatermen a 60 Miles-al.

Este 9-re volt kiírva a kezdés, a 60 Miles kezdett, pontosan 45 perc késéssel. 1 órát játszott a banda, nagyon jók voltak, sajnos a közönség nem igen akart mozogni, de mi elöl azért hoztuk a formánkat. Az énekes rizsázhatott volna többet is a számok közt a közönséggel, de egyébként rendben volt. Kár, hogy nincsenek a számaik felvéve, szívesen hallgatnám itthon is őket. 11 előtt egy negyedórával fejezték be a srácok, utánuk egy kis szünet, és már kezdhetett is a Show Me Regret.

60 Miles To Nebraska setlist:

1.My Ticket Home – Dead Weight
2.Close Your Eyes – Song for the Broken
3.Of Mice & Man – Repating Apologies
4.2.saját
5.Of Mice & Man – Secound & Sebring
6.1.Saját
7.It Dies Today – A Constant Reminder
8.3. saját (legújabb)

A Show Me Regret is körülbelül 1 órát játszott, kicsit több ember volt itt, mint a 60 Miles-on. Pörögtek, mint a duracell nyuszi, hatalmas bulit csináltak. Úgy felhergelték a közönséget, hogy még egy kisebb pogo is született ott elöl. Valószínűleg ez volt az utolsó koncertje a zenekarnak ebben az évben, esetleg még ősszel lesz egy, mert elvonulnak felvenni a számaikat.

Show Me Regret setlist:

1. Intro
2. Tragedy
3. Mirrors (Natalia Kills Cover)
4. Mi fajunk
5. The Plot To Bomb The Panhandle (A Day To Remember Cover)
6. Feel All The Mistake
7. It Couldn’t Be The End
8. Show Me Regret (Opus)

Aki ott volt, az egy kicsi, de annál jobb bulinak lehetett része. Nem is emlékszem mikor tomboltam utoljára ekkorát, nagyon jól éreztem magam. Ha a Show Me Regretet nem is, de remélem a 60 Miles To Nebraskát hamarosan megint láthatjuk. Addig is, long live rock’n’roll.

-Balogh Emese-

Oszd meg

Leave a reply