• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló: A pozvakowski 5 év után újra Szolnokon! (2018.05.16.)


MAGYAR FÖLDRE? MICSODA? MAGYAR TURNÉ? MIVAN?
Hónapok alatt játszani néhány koncertet az nem turné, hiába hívják így a hazai zenekarok, miközben nyilvánvaló, hogy annak semelyik része nem hasonlít turnéhoz… Miért nem próbál meg kilépni a magyar underground a turnénak nevezett hétvégi koncertezgetés nevetséges, konformista szokásából?

Így szól a pozvakowski felhívása. És hogy mi is pontosan a pozvakowski Öntörvényű noiserock, experimentális gyalulás, 16mm-es analóg vetítők alkotta egyedülálló vizuállal. A pozvakowski első kiadványa 2002-ben jelent meg. Az egyedi ízekkel operáló hármas bejárta már Oroszországot, Németországot, Szlovéniát, Ausztriát, Olaszországot, Hollandiát, Szerbiát, Belgiumot, Franciaországot és Csehországot is. Legfrissebb anyaguk tavaly decemberben látott napvilágot microdrone.17 címmel. A nemzetközileg is elismert brigád minden koncertje egyedi hangulatú élmény, amit minden kicsit is experimentálisabb ízlésű olvasónknak bátran (szinte erőszakkal) ajánlunk.
Májusban 9 napon keresztül járják majd az országot. A turné pedig (5 év után először) Szolnokot is érinti. Május 16-ra tehát mindenki készüljön a TOMI-ba.

Facebook esemény
pozvakowski facebook
pozvakowski bandcamp

Oszd meg

Leave a reply