• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2014. október 31.

Váróterem

2014.10.31. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő:
Elővételben: 800 Ft
Helyszínen: 1200 Ft
FACEBOOK

BELMONDO

A Belmondo zenekart Czutor Zoltán alapította 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után. A zene iránt elkötelezett, rutinos előadókat keresett, akik szerettek volna valami mást, valami újat kipróbálni. Jó értelemben vett popzenét játszani, ami után még tükörbe lehet nézni.

Stílusuk saját meghatározásuk szerint „beatmetál”. Ebben a rock, a beat, a metál, az RHCP-s funk elemek szabad játékossággal keveredhetnek ’horribile dictu’ sanzonos, akár diszkós elemekkel is.

Tagok:
Ének, gitár – Czutor Zoltán
Gitár – Szabó László
Basszusgitár – Paczári Viktor
Billentyűk – Derecskei Zsolt
Dob – Szumper Ákos

Vendégzenekar: Solidmen

Kell-e hangsúlyozni a felsőoktatás fontosságát? Nekünk aligha, hiszen a főiskolának köszönhetjük, hogy találkoztunk egymással. A találkozásnak meg azt, hogy létrejött a Solidmen. 2012 tavaszát írtuk, amikor próbálni kezdtünk egy kocsma italraktárában. A mosolyogva integető üvegek között átértékeltük az önmegtartóztatás és a kísértés fogalmát.

Tehetségkutatókra neveztünk, meg is nyertünk párat, majd önálló koncertek szervezésébe kezdtünk. Felbukkantunk Budapesten, Egerben, Vácott, Kazincbarcikán, meg ahol tudtunk. Játszottunk kisebb és nagyobb zenekarok előtt és után.
2014 rengeteg újdonságot ígér.

Tagok:
Gitár – Nyerják Gábor
Ének – Oláh Róbert
Dob – Szepesi Viktor
Basszusgitár – Zelenai Bálint


Lehel Film-Színház

2014.10.31. Péntek
Jászberény, Lehel Film-Színház
Belépő:
Elővételben: 990 Ft
Helyszínen: 1250 Ft
FACEBOOK

Az Ed Philips and the Memphis Patrol Európa első számú Elvis Presley dalait megidéző zenekara. Nemzetközileg jegyzett előadók és zenészek egyedi színpadképpel koncertező produkciója.
Forró rockabilly és rock and roll stílusban viszik színbadra a Király mindhárom korszakának legismertebb dalait. Változatos, színes repertoáruk látványos koncertélmény, nemcsak a táncoslábúak nagy örömére.
Jászberénybe egy fergeteges klubkoncerttel készülnek a fiúk!

Jelmezben érkező vendégeinket meghívjuk egy Halloween koktélra!
Rémes megjelenés, haláli kiszolgálás!

Oszd meg

Leave a reply