• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2014. október 24-25.

Váróterem

2014.10.24. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő: 1500 Ft
FACEBOOK

A Zorall egy 2002-ben alakult magyar rockegyüttes. A zenekar régi magyar slágerek és rockklasszikusok összegyúrásával, valamit régebbi magyar popslágerek rockosításával készítenek új számokat, felbolygatva, megbolondítva minden idők legnagyobb hazai és külföldi slágereit, és azok közönségét!

Jelenlegi tagjai:
Szendrey Zsolt (Sex Action, Action)
Hangyássy Laci (Sing Sing)
Barbaró Attila (Junkies)
Schvéger Zoltán (Mex)
Weisz László (Kalapács Joe)

VENDÉGZENEKAR: Black Jack

Jelenlegi tagok:
Boros “Pöpi” Péter
Huzsvár “Husi” Attila
Kristóf Milán
Kerekes L.A. László


Lehel Film-Színház

2014.10.24. Péntek
Jászberény, Lehel Film-Színház
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője. Az elmúlt évek hazai jazz életének meghatározó tagja. Az energikus művész a Jazz+Az és a Cotton Club Singers sikerei után szóló karrierbe kezdett.
Orsi 15 éve sikeres a zenei pályán, ez idő alatt több mint 100 lemezen dolgozott közreműködőként, megannyi slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el és számtalan hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon, eseményen vett részt Európa-szerte.

A Kozma Orsi Quartet legújabb Soulprints című stúdióalbumát,
letisztult dalok, erőteljes hangulat, gazdag érzelemvilág jellemzi. Az albumon egyetlen kivétellel, egy személyes zenei élményből született feldolgozáson kívül saját szerzemények hallhatók, szólókkal és más kiegészítésekkel, szép vonós hangszereléssel kibővített lemez, valóban átélt érintettséggel. A lemez komplex anyagából válogatva készül különleges atmoszférát teremteni a zenekar a jászberényi Lehel Film-Színházban is.

A zenekar tagjai:
Kozma Orsi – ének,
Cseke Gábor – zongora, billentyűs hangszerek,
Hárs Viktor – basszusgitár, baritongitár, vokál
Pusztai Csaba – dobok, ütőhangszerek.


Váróterem

2014.10.25. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő: 800 Ft
FACEBOOK

21:00 – ALSÓÉPÜLET

A zenekar 2007-ben alakult Szolnokon a millér-parti Lenin kocsmában. Az Alsóépület név a zenekar próbaterméből ered, amely meglepő módon egy alsó épületben található. Főként dallamos, ritmusos és lendületes németes stílusú punk rock zenét játszanak.

Jelenlegi tagok:
Johnny – gitár,ének
Wasabi – basszusgitár, vokál
Kabóca – dob

22:00 – ÉHENKÓRÁSZOK

Az együttes 1992. 08. 22-én született, tehát lassan 14 éve!
Annak idején, amikor a kis csapatunk összeverbuválódott, mint minden kezdő zenekarnak, nehéz volt cuccot, gitárt szerezni, na és még ami a legfontosabb, próbahelyet. Hál’ istennek voltak és vannak olyan jó barátok, akik ezeken a nagy bökkenőkön átsegítettek minket. Évről-évre egyre több számot alkottunk, ezáltal nőtt a repertoár. Éveknek, ismétlem éveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy 2000-ben el tudtuk készíteni az első 6 számos demónkat. Az első tiszta felvételünket a City – sound Stúdióban készítettük. Nagyon örültünk neki. Ezzel az anyaggal már tudtunk fesztiválokra, koncerthelyekre jelentkezni (kisebb–nagyobb sikerrel). 2002-ben ismét sok segítséggel, a szolnoki Denevér Stúdióban felvettük az úttörő albumot, melynek a címe: Társasjáték. Erre a lemezre 10 új számot zenéltünk fel. Ez az album igen sokat lendített a szekéren. 2003 tavaszán az Auróra Records kiadta, mely elég sikeresen elterjedt az egész országban.


Csiki Borozó

2014.10.25. Péntek
Szolnok, Csiki Borozó
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

LET THE CIGAR DIE ACUSTIC

Blanár Levente – ének,gitár
Sánta Zoltán – gitár


HEMO karcag

2014.10.25. Péntek
Karcag, HEMO ifjúsági Ház
Belépő: 800 Ft
FACEBOOK

Október végén a ViccBeatz kollektíva színeiben a Jam Balaya (Ketioz & Rambo) formáció teszi tiszteletét kis városunkban, hogy megmutassa, mi történik jelenleg a magyar underground hip-hop háza táján!

A győri vendégek mellett a “hazaiakat'” FNT és Daze képviseli, az ütemeket, illetve a karcokat pedig DJ Direct prezentálja!

Fellépők:
– JAM BALAYA (ViccBeatz)
– FNT (59)
– Daze (59)

Beats & scratch:
– DJ Direct (Soulclap Budapest, Frigid Air Family)

A rendezők a programváltozás és a beléptetés jogát fenntartják! A belépés limitált, érkezzetek korán! Korhatár: 16+


Jászkisér, Dongó ház

2014.10.25. Szombat
Jászkisér, Dongó Ház
Belépő: 800 Ft
FACEBOOK

Oszd meg

Leave a reply