• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2014. október 17-18

Karcag, HEMO

2014.10.17. Péntek
Karcag, HEMO Ifjúsági Ház
Belépő: 500 Ft

Tagok:
Kabai István (gitár, ének)
Schmidt János (dob)
Szakál Lajos (basszus)
Horváth András (ének)
Kiss Gergő (szaxofon)
Pipís Zoltán (trombita)


Váróterem

2014.10.17. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő:
Elővételben: 2500 Ft
Helyszínen: 2800 Ft
FACEBOOK

A Kárpátia zenekar 2003-ban alakult. Kezdetben még 3 tagból állt Petrás János (basszusgitáros, énekes), Csiszér Levente (gitáros) és Bankó Attila (dobos). Mindhárman a Cool Head Klan korábbi tagjai voltak. Még ugyanebben az évben megjelent két albuma is: a Hol vagytok, székelyek?, és az Így volt! Így lesz!. Nem sokkal később csatlakozott az zenekarhoz Bíró Tamás (gitáros) és Galántai Gábor (billentyűs). 2004-ben megjelent a Tűzzel, vassal című album. 2005-ben Hősi énekek, 2006-ban a Piros, fehér, zöld, 2007-ben az Istenért, hazáért, 2008-ban pedig az Idők szava jelent meg, melyen Bene Beáta (furulyás) is közreműködött. Ettől kezdve ő is rendszeresen részt vett a koncerteken, az idők folyamán ő is teljes jogú taggá vált. 2009-ben egy feldolgozás albumot jelentettek meg, amelyen szimfonikus átiratban hallhatók a korábban már népszerűvé vált dalok. Pár hónapra rá megjelent a Szebb jövőt! c. album. 2010-ben megjelent az Utolsó percig c. album, melyen hallható a Himnusz rockzenei átiratban. 2011-ben ismét egy feldolgozás albumot jelentettek meg Bujdosók címmel, melyen népzenei átdolgozások hallhatók. 2011-ben Csiszér Levente családi okok miatt, Bíró Tamás pedig máig nem ismert indokból kifolyólag elhagyta a zenekart, helyettük Bäck Zoltán és Szíjártó Zsolt játszik a gitáron. A Kárpátia egyaránt ír saját dalokat és dolgoz fel régi magyar dalokat. A témát tekintve történelmi események, esetleg egy-egy könyv a megihletőjük. Talán a legnépszerűbb, de mindenképpen a legismertebb nemzeti rockzenekar.


Váróterem

2014.10.18. Szombat
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő:
Elővételben: 1500 Ft
Helyszínen: 1800 Ft
FACEBOOK

Az Alvin és a Mókusok története közel 21 éve kezdődött, 1993-ban alakult Nyíregyházán, egyszerű garázszenekarként. Az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk-rock zenekarává küzdötték fel magukat. Az eredeti felállásból Pásztor István (Alvin) énekes/gitáros jelenleg is a csapat frontembere. Alvinékat elsősorban a dalok szövege tette népszerűvé. Egy dologban nem változik: szókimondó, őszinte és pimasz. Csoma Viki basszusgitáros nélkül ma már elképzelhetetlen az „Alvin-hangzás”. Viki 1998-ban lépett be a bandába, a basszusgitáron kívül vokálozik és énekel is. 2011-ben csatlakozott az együtteshez a jelenlegi dobos, Szirota Márió, szinte azonnal beilleszkedve. Az elmúlt 20 évben 17 album és számos videoklip látott napvilágot. A Sajnálom c. klip nézettsége a túllépte a 2 milliót.

Az első 100 jegy elővételben 1500 Ft-os áron vásárolható!

VENDÉGZENEKAR: INSANE
Tagok:
Tóth Bertalan – ének
Kádár László – gitár
Zahorán Csaba – basszusgitár, ének
Érsek Gábor – dob

Az 1999-ben alakult zenekar a rock/metal stílust képviseli. Rengeteg külföldi országot megjártak már mint például Ausztira, Észtország, Oroszország, Törökország és még sorolhatná az ember. 2010-ben 93 koncertet nyomtak le emellett a MONSTER is szponzorálni kezdte őket. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen 2011-ben Európában turnáztak a Pro-Pain zenekarral.
A zenekar Our Island Our Empire-című lemezével elnyerte a Fonogram-Díj 2009. “Az év hazai hard rock vagy metal albuma” -címet. Majd 2013-ban ismét Fonogram-Díjat zsebeltek be ezúttal a Concord The World című lemezükkel.


HEMO

2014.10.18. Szombat
Karcag, HEMO Ifjúsági Ház
Belépő: 800 Ft
FACEBOOK

STICK zenei pályája 2007-ben indult útjára, és hamar lehetőséget kapott a Coronita rezidenseitől, hogy megmutassa tudását. Saját bulisorozata után 2010-ben már a Coro Commando állandó tagjaként számtalan szórakozóhely pultja mögött megfordult. 2012 óta producerként is jegyzik, saját készítésű tech-house zenéi kivétel nélkül feltakarítják a tánctereket!

A nemrég útjára indult CrazeeRotation tagjaival már találkozhattatok az júniusi ‘Beat The Sheep’ alkalmával is. A HAMON SERRANO & TAYLOR-B páros a pulton kívül a stúdió falai közt is egyesíti erőit, így biztosak lehetünk benne, hogy néhány saját készítésű trekk és remix is pörögni fog az este folyamán!

A kisújszállási különítmény szintén ismerős lehet sokak számára. Legyen szó finom deep house-ról, tánctérrobbantó tech-slágerekről, esetleg keményebb dubtechno-ról, a ROBERT D & CROATO G páros a 4/4 több területén is otthonosan mozog, és ezúttal is egy ütős b2b szettet prezentál Nektek!

FLAG a drum & bass mellett jó ideje a minőségi techno zenék nagy rajongója, szettjeinek gerincét főként a karcosabb, mélyebb zenék adják.

Line up:

STICK (Stick Music)
Hamon Serrano & Taylor-B (CrazeeRotation)
Robert D & Croato G (SmallNewPlace)
Flag (sub.hu, Impulsecreator) [techno set]


Bowling Center

2014.10.18. Szombat
Szolnok, Jubileum Bowling Center
Belépő: 500 Ft
FACEBOOK

Felkészültél?
Elérkezett a J4Y a következő állomásához Szolnokon egy igazi őszi megapartyhoz. Leszáll az este és érzed bőrödön,hogy buliznod kell,véred pezsdül,lüktetésre vágyik.Nincs más dolgod akkor mint velünk tarts az éjszakában.
Készítsd a party ruhádat , fényes lépődet ,lődd be a hajadat.
Hamarosan találkozunk!

A Just For You, Jubileum Bowling És Élménycenter és a Moon Music Club bemutatja:
Just For You presents: Bowling Calling | Tim Colleen | Oliver D | Ron

2 db nagy teljesítmény vízipisztoly feltöltve vár mindenkit,
NEM víz lesz benne azt garantáljuk! Nem lesz más dolgotok, csak nyissátok nagyra a szátokat!

FELLÉPŐK
Tim Colleen
Oliver D
Ron

FACE és DRESS CONTROL!
Korhatár: 16+
A J4Y és a Jubileum Bowling És Élménycenter a beléptetés jogát fenntartja!

Oszd meg

Leave a reply