• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2014.március 28 – 29

Váróterem Rock Söröző

2014.03.28. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő: 1000 Ft
FACEBOOK

ZBB zenekar

KORÁL gitárosának (Fischer László) és az IRON MAIDNEM énekesének (Kiss Zoltán) közös zenekara! A bulin legnagyobb KORÁL dalokat is hallani fogod!!!

Tunyogi Péter tragikus halála után két zenésztársa, Fischer László (KORÁL) és Kékesi”Bajnok” László (ex-P. MOBIL) úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy új zenekart.
A terv az volt, hogy mindenképp új dalok szülessenek, egy új bandától. A dobok mögé Donászy Tibor került, a billentyűs Nagy Zsolt, az énekes Kiss Zoltán lett, megalakult a Zöld a Bibor Band.

Elkezdődtek a próbák…
Az első bulikon főleg a régi, nagy P.Mobil, TRB, Korál nóták alkották a műsort. Ahogy teltek a hónapok, szép lassan megszülettek a saját dalok is és beépültek a koncertprogramba. 2010 tavaszán Donászy Tibor kivált a csapatból. Helyére rövid keresgélés után Krecsmarik Gábor érkezett. Gabi érkezése új lendületet adott a ZBB-nek, főleg a saját dalokban. Lassan elkészült egy lemeznyi anyag.
Ekkor újabb kényszerű tagcsere következett. Kékesi „Bajnok” László helyére Tolmacsov György érkezett. Ezzel kialakult a ZBB jelenlegi felállása.

2012 nyarán elkészült az első lemez, de már van jó néhány ötlet a második lemezre is. Közben folytatódik a koncertezés, gyere el és ismej meg minket Te is!

ZBB Tagjai:

Fischer László – gitár (KORÁL)
Kiss Zoltán – ének (IRON MAIDNEM, EGO-PROJECT)
Nagy “Liszt” Zsolt – billentyű (PIRAMIS, ZANZIBÁR)
Tolmacsov György – basszus (AGE OF NEMESIS)
Krecsmarik Gábor – dob (AGE OF NEMESIS, ex-IRON MAIDNEM)

HRB zenekar

A zenekar 2013-ban alakult, és feltett szándékuk, hogy kizárólag csak magyar nyelvű saját szerzeményeket adjanak elő. A zenekar “nótafája” Pázsit Zsigmond “szállítja” az alapötleteket, amik végülis közös műhelymunkával lesznek végleges formába öntve a próbákon. A 2013-as budapesti Antré fesztiválon már bemutatkoztak, és 250 induló zenekar közül az első 5 között végeztek.
Egyelőre budapesti klubokban lépnek fel, ahol is kizárólag magyar nyelvű saját szerzeményeket adnak elő…
Munkában az első CD, valamint készül az első videó.


Lúdláb Bisztró

2014.03.28. Péntek
Szolnok, Lúdláb Bisztró
Belépő: Ingyenes!
WEBOLDAL

Tar Sándor, Nagy Csaba és Tóta Csaba formációjának első bemutató koncertje. Saját szerzemények és remélhetőleg jó idő vár mindenkire aki eljön – írta az eseményről a zenekar.


Váróterem Rock Söröző

2014.03.29. Péntek
Szolnok, Váróterem Rock Söröző
Belépő: 1500 Ft
FACEBOOK

Jegyelővétel: Szolnok – Váróterem Rock Söröző, (Jubileum tér 1.), valamint a Szkítia-Avantgard könyvesbolt (Szolnok, Baross Gábor út 24.).
Jegyár elővételben és aznap a helyszínen: 1500 Ft.

https://www.facebook.com/paddyrats
www.paddyrats.com
https://www.facebook.com/JollyJackers?fref=ts

Oszd meg

Leave a reply