• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2013. június 14.-15. Szolnok

Váróterem Rock Söröző

2013.06.14. Péntek. 21h
Helyszín: Váróterem Rock Söröző
Cím: Jubileum tér 1., Szolnok, 5000
Belépő: 500 Ft
FACEBOOK

Fellépő:

AB/CD

Az AB/CD formáció alaptevékenysége: AC/DC dalok előadása élőben.

Fellépéseikkel az alábbi célokat szeretnék megvalósítani:

-Közönségük és önmaguk önfeledt szórakoztatása koncertjeiken, hiszen mindannyian AC/DC rajongók vagyunk, és nem csak hallgatni élvezet számukra, hanem eljátszani is.

-Céljuknak tekintik az élőzene népszerűsítését a műanyag, playback zenékkel, zenészekkel szemben.

-Küldetésüknek tekintik az AC/DC zenéjét eljuttatni mindazokhoz, akik kedvelik, azokhoz akik még nem ismerik, de szeretik a jó rock zenét, s talán koncertjeiken rajtuk keresztül, eljuthat hozzájuk.

– Céljuk kis hazánkon kívül, a szomszédos országokra, Európára is kiterjeszteni küldetésüket, már csak azért is, mert a nagy AC úgysem lehet ott mindenhol.


_______________________________________________________
Csiki Borozó

2013.06.15. Szombat. 19h
Helyszín:Csiki Borozó
József Attila út 30., Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

20:00 – Beaton(dob-darbuka duó)

Tagok:

Dob: Gulyás Máté
Darbuka: Tóth István

21:00 – Füst a szemben

A Füst a Szemben zenekar 2011-ben alakult Szolnokon. Műfajilag elég összetett zenét játszanak, blues, rock, funky és jazz elemek alkotják a zenéjüket.

Tagok:

Ének: Rózsa Hanna
Dob: Gulyás Máté
Basszusgitár: Dabis Gergő
Gitár, Vokál: Kovács


_______________________________________________________
Frakk Lazító és Klub

2013.06.15. Szombat. 21h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 1900 Ft, Elővételben 1500Ft
FACEBOOK

The Durgas

A Durgas trip rock zenéje nem véletlenül népszerű globálisan, ugyanis a punk rock alapokra helyezett autentikus reggaeben, afrikai és kelet-európai népi zenei elemekben mindenki felfedezi a saját maga útján szóló dallamot! A Durgas zenéjében beleszövődik a zenész-testvérpár múltja, a bajor gyökerek, a Föld különböző részein való szocializáció. A szenegáli kultúra, a Thaiföldről, Olaszországból vagy épp az USA-ból hozott hatások karakteresen megjelennek és pörgetik fel a zenéjüket. 20 év, Budapesten, a Tilos az Á-ban adott koncert meghatározó élménnyel gazdagította a Durgas tagok, amúgy is színes életét, azóta rendszeresen visszatérnek Magyarországra turnézni. 2013-ban ismét európai turnéra indulnak, a helyszín pedig a Frakk Lazító és Klub.

Európa Kiadó

A csapat május elején stúdióba vonult, hogy elkészítse új anyagának felvételeit, ami azután CD-n is megjelenik majd. 1993 óta ez az első alkalom, hogy az együttes új számokkal áll a közönsége elé. A program címéről egyelőre még nincs információ, de az már biztos, hogy az alcíme a Love ’12 lesz, ami egyértelmű utalás a zenekar korábbi, Love ’82 és Itt kísértünk – Love ’92 című kiadványaira illetve műsoraira. A szolnoki közönség élőben június 15-én a Frakk Lazító s Klubban találkozhat majd az új számokkal és ott láthatja először a zenekar új felállását is. Az eseményen talán már kapható lesz a CD is.

_______________________________________________________

Oszd meg

Leave a reply