• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2013 április 26-27. Szolnok

Frakk Lazító és Klub

2013.04.26. Szombat. 21h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 1800 Ft, Elővételben 1500Ft
FACEBOOK

Punnany Massif

A pécsi “hungaro trip pop” Punnany Massif a hiphopból indult, mára azoban túlnőtte a műfaj kereteit: országosan ismert, milliós nézettségű videókkal bíró, a fesztiválok kiemelt előadói közé tartozó együttes lett. 10 éves születésnapi turnéjának keretein belül Szolnokot is meglátogatják, helyszín pedig a Frakk Lazító és Klub.


_______________________________________________________
Rock Parking Club

2013.04.26. Péntek. 22h
Rock Parking Club
Baross út 6., Szolnok, 5000
Belépő: Nincs!
FACEBOOK

Március 1.-én indult el a szolnokzene.hu és a Rock Parking havi 3-as koncertsorozata, amely a hazai ‘core és metálrajongókat igyekszik kiszolgálni, ingyenes belépés mellett.
Talán kevesen tudják, de már állandó hangtechnikus segíti a koncertek hangminőségének javítását így mára mindenki sokkal elégedettebb.
Elérkeztünk a 6. felvonáshoz, két újabb fiatal banda mutatkozik be!

Fellépők:
Scream Of The Temple

“Sorrendben mindig az ÉLŐzene legyen az első, ne a stúdió.”- vallja a hódmezővásárhelyi Scream Of The Temple. Impulzív keménység, érdekesen tekert dallamok, fiatalos lendület jellemzi a csongrád megyei metalcore csapatot.

Kistópart Utca

A zenekar gyökerei 2007-ig nyúlnak vissza, mikor is az alapító tagok szolid alkoholos befolyásoltság alatt összeültek megnézni a lakótelep egyetlen színes tévéjén a Szomszédok 56834.-ik részét. Etus Trabantjának már-már pszichedelikus, monoton berregése indított el olyan folyamatokat az agyukban, melyek hatására dalszerzésre adták fejüket. Az elmúlt 5 évet ezzel, illetve a fentebb említett teleregény kultuszának építésével töltötték, szigorúan követve a poszt-apokaliptikus, szocreál thrash metálnak a csirkefarhát mindenkori árához alkalmazkodó íratlan szabályait.


_______________________________________________________
Váróterem Rock Söröző

2013.04.26. Péntek. 21h
Helyszín: Váróterem Rock Söröző
Cím: Jubileum tér 1., Szolnok, 5000
Belépő: 200 Ft
FACEBOOK

Fellépő:

Alcohol

Az alapító Csöves basszusgitáros/énekessel, az Irigy Hónaljmirigyből ismert Ambrus Zoltán gitárossal és az ex-Akelás Retek koma dobossal 2013-ban felálló Alcohol zenekar Szolnokon a Váróterem sörözőben lép fel.
Belépő 200Ft.


_______________________________________________________
Csiki Borozó

2013.04.27. Szombat. 19h
Helyszín:Csiki Borozó
József Attila út 30., Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

Ezt a hétvégét meghúzzuk az már most biztos!!!

21:00 – 5YARDS

A zenekar a téli szusszanás után ismét összeállt, hogy muzsikájukkal szórakoztassa a nagyérdeműt, az-az Titeket! Új felállás, új hangszerelés, új dalok, ami persze nem azt jelenti, hogy a régi klasszikusok nem csendülnek majd fel…

22:00 – Midnight Riders

Topi barátunk haza látogat a nagy Budapestről hogy pajtásával Simivel zenélgessen picit, nem érdemes lemaradni, már csak azért sem mert megsúgta nekem, hogy szombaton nálunk szeretné megünnepelni nem oly rég volt születésnapját… ha netán valamelyik kedves hölgyet érdekelné hanyadikat is pontosan, szerintem egy koccintást és két puszit követően szívesen elárulja!

Oszd meg

Leave a reply