• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2013 április 19-20.

Netovább Söröző

2013.04.19. Péntek. 21h
Netovább Söröző
Rákóczifalva
Belépő: Becsületkassza!
FACEBOOK

Fellépők:

60 Miles To Nebraska

A szolnoki/rákóczifalvai 60 Miles To Nebraska névre hallgató zenekar nemrég bukkant fel a hazai metalcore színtéren, viszont annál nagyobb tempóban szedik szét a környéket.

Show Me Regret

Brutál post-hardcore-t nyomnak a srácok-ugyancsak Rákóczifalváról-, és mint mindig, remélhetőleg most is egy izmos koncertet hallhattok tőlük.

Behind My Mind

2011-ben alakult Békéscsabáról származó ígéretes, dögös metalcore.

________________________________________________________

Váróterem Rock Söröző

2013.04.19. Péntek. 21h
Helyszín: Váróterem Rock Söröző
Cím: Jubileum tér 1., Szolnok, 5000
Belépő: 500 Ft
FACEBOOK

Fellépők:

RealDreams

Feldolgozások mellet saját számokat játszanak nagy erővel és még nagyobb lelkesedéssel.
Stílusilag inkább a metálhoz húznak, de nem igazán hasonlít a zenéjük egy metál zenekaréhoz sem.

Radar

A zene rock és heavy ötvözet. Dallamos és érzéki, ugyanakkor nyers és kemény. A lényeg, hogy mind az öten a lendületes rockzenét részesítik előnyben. Ezen az estén a mindenki által jól ismert Rudán Joe-val kiegészülve nyújtanak vélhetően emlékezetes produkciót.


________________________________________________________
Stock Pub 1927

2013.04.19. Péntek. 21h Szolnok.
Stock Pub 1927
Szapáry út 7., Szolnok, 5000
Belépő: 500ft
FACEBOOK

Fellépők:

Bitang zenekar

A trió mindhárom tagja jelentős könnyűzenei előélettel is rendelkezik, több műfajban – jazz, world-music, rock, pop – tevékenykedtek. A Bitang zenéje magában hordozza mindezen hatásokat.

Anyám és Nyulam

Az Anyám és Nyulam zenekar két unatkozó ember szabadidős foglalkozásaként indult 2007 végén,
majd ahogy telt az idő, egyre többen csatlakoztak, és elérte a mai 7 fős létszámot, a csoportosulás tényleges zenekarrá vált. Kezdetben moldvai népzene alkotta a repertoárt, majd ezeket saját instrumentális nóták váltották fel, mostanság pedig az énekes dalok is kezdenek egyre inkább szaporodni.
A zenekar sajátos úgynevezett Local Etno Fusion stílusban ténykedik.


_______________________________________________________
Csiki Borozó

2013.04.20. Szombat. 19h
Helyszín:Csiki Borozó
József Attila út 30., Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

Kellemes idő, kellemes italok, kellemes zenék… kell ennél több?

Ezen a hétvégén ismét előkerülnek a hangfalak, lemezjátszók és lemezek. Az esemény gerincét, finomabb headz ritmusok felvezetése után a deep house stílus közeli zenék adják!

Fellépők:

Djs

Lbx (CK)

Tommy Filo
_______________________________________________________
TISZApART MOZI

2013.04.20. Szombat. 18h
TISZApART MOZI
5000 Szolnok, Templom utca 4.
Belépő: 1500 Ft
FACEBOOK

The Doors Live At The Bowl ’68 – A zenekar történetének egyik legjobb koncertjét közkívánatra ismét láthatjuk a mozikban, ezúttal HD-ben digitalizált, felújított képpel és 5.1 surround hanggal.

A Doors 1968. július 5-i koncertje olyan mérföldkő a rocktörténetben, hogy beillett volna egy függetlenség napi „tűzijáték”-nak is. A legendás csapat a Hollywood Bowl-ban állt a szerencsés közönség elé. Most a rajongók végre maguk is láthatják a méltán világhíres és az egyetlen teljes Doors koncertfelvételt, amit valaha is filmre vettek: újravágva, digitalizált HD képminőségben, 5.1 csatornás, az eredeti multi-track szalagok alapján digitálisan újrakevert hanggal. A billentyűs Ray Manzarek szerint a végeredmény elképesztő zenei élmény: „Olyannak hallod, mintha valóban a Bowl színpadán lennél, együtt a zenekar tagjaival.”

A később szólógitárossá vált Jim Morrison vezette csapat: Manzarek (billentyűs hangszerek), John Densmore (dobok) és Robby Krieger (gitár) zenekari tagok a legendás Bowl-ban olyan számokkal villanyozzák fel a közönséget, amelyeket elveszetteknek hittünk, mint pl. a Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat), valamint a Spanish Caravan. A Live At The Bowl ’68 anyag tartalmaz egy egészen új dokumentumfilmet: interjúkat a zenekar tagjaival, barátokkal, kollégákkal, valamint más, soha nem látott felvételeket.

Jeff Jampol, a Doors menedzsere, egyben a film producere szerint: „A Doors koncertjei sámámánisztikus utazások voltak a „sötét” rock and roll pszichedelikus színpadán. A rock and roll energiája, költészet és dráma zabolátlan zenei virtuozitással örvénylett bennük. A Doors kifejezőerejének csúcsán, a világ egyik legfantasztikusabb előadóhelyén rögzített, később újrakevert és digitalizált anyag cseppet sem poros, sőt! Századszorra hallgatva még mindig magával ragad!”

Több mint 40 évvel a bemutatkozó albumuk megjelenése után, a Doors zenei öröksége sokkal nagyobb hatású, mint valaha. Bár sok utánzójuk volt, hozzájuk fogható egy sem. Ez a koncertközvetítés a népes rajongótábornak szól – a Doors már meglévő szerelmeseinek, de a fiatalabb generációknak is, amelyek csak most fedezik fel az együttest.
Forrás: corvinmozi.hu

A Tisza Mozi koncertfilm-sorozatot indított április 6-án, egyszeri előadásokkal, tehát nem érdemes le- vagy kimaradni. A belépőjegyek alkalmanként 1500 Ft áron válthatók meg, bérlethez pedig 4000 Ft ellenében lehet jutni.
________________________________________________________
Frakk Lazító és Klub

2013.04.20. Szombat. 20h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 1500 Ft
FACEBOOK

Fellépők:

The Grenma

Nyolc év, négy album, hat videoklip, több száz klubkoncert, sok-sok fesztiválfellépés, 30.000 facebook-rajongó, sok tízezer lemezletöltés és nulla tagcsere után a Grenma aktívabb, mint valaha: A tavalyi, minden eddiginél érettebb és letisztultabb ‘BudaPest SoftCore’ névre hallgató album lemezbemutató körútja még mindig nem ért véget. A trió (Dóri, Matyi és Csongi) által játszott gyors, dallamos skatepunk dalok talán komolyodtak az évek során, de semmit nem vesztettek lendületükből.

Skafunderz

“Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Skafunderz a kelet-magyarországi régió méltán híres zenekara még 2001-ben alakult Debrecenben. Az elmúlt 10 évben is állandó vendége volt a hazai fesztiváloknak és kluboknak és ez idén sem lesz másképp, hisz nagyszabású egész országra kiterjedő turnéra indulnak melynek egyik állomása, nagy örömünkre, Szolnok.

A megjelenést vétek kihagyni, akik már jártak a koncertjükön ők már tudják miért. Akik pedig még nem jártak, nekik pedig azért, hogy belekóstoljanak a hamisíthatatlan Skafunderz koncert érzésbe amiért sok ezren rajonganak.. adrenalin, pörgés, makákó. Járjon a láb!”


________________________________________________________
Frakk Lazító és Klub

2013.04.20. Szombat. 21.30h
Helyszín: FAMILY CAFÉ
Cím: Túrkeve
Belépő: ?
FACEBOOK

Fellépő:

Acoustic Power

Finta Zoltán, Hartvig László, Hartvig Csaba.
Élőzene, jó hangulat.

Oszd meg

Leave a reply