• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncertajánló a hétvégére: 2013. április 05-06.

Rock Parking Club

2013.04.05. Péntek. 22h
Rock Parking Club
Baross út 6., Szolnok, 5000
Belépő: Nincs!
FACEBOOK

↓↓↓

Orion Dawn
Az Orion Dawn az élőzenét otthon is kedvelő metalosok zenéje. Első 13 számos nagylemezük, a The Future Memorials 2012 őszén debütált, mely a NuSkull évértékelőjében az esztendő második legjobb hazai lemeze lett. Virtuóz dobtémák, kreatív, ötletes gitárjátékok, változatos számok. A zenekar jelenleg országos tavaszi turnéján van, a srácok 10 állomásra viszik el a nagy sikernek örvendező debüt albumot…

All Falls Down
Egy olyan zenekarról van szó, amiben 2006 óta 12 ember fordult meg. Az utolsó váltásuk óta összeszokott csapat lettek. 2012-ben otthoni körülmények között elkezdték rögzíteni első lemezünket a Left In Chaos-t, amelynek nemsokára hallhatjátok az eredményét. Már ki is tették egy előzetes számot, ami a lemez címét viseli…

The Worst in Me
Sajnos betegség miatt a zenekar lemondta fellépését.

_______________________________________________________
Művelődési Ház

2013.04.05. Péntek. 21h
Művelődési Ház
Kisújszállás, Deák Ferenc út 6.
Belépő: 800 Ft
FACEBOOK

↓↓↓

Skafunderz – 10 éves turné – Kisújszállás

“Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Skafunderz a kelet-magyarországi régió méltán híres zenekara még 2001-ben alakult Debrecenben. Az elmúlt 9 évben is állandó vendége volt a hazai fesztiváloknak és kluboknak és ez idén sem lesz másképp, hisz nagyszabású egész országra kiterjedő turnéra indulnak melynek első állomása, nagy örömünkre, Kisújszállás.

A megjelenést vétek kihagyni, akik már jártak a koncertjükön ők már tudják miért. Akik pedig még nem jártak, nekik pedig azért, hogy belekóstoljanak a hamisíthatatlan Skafunderz koncert érzésbe amiért sok ezren rajonganak.. adrenalin, pörgés, makákó. Járjon a láb!”

Fellépők:

+ Cather in the rye

+ Nash

Stock Pub 1927

2013.04.05. Péntek. 22h.
Stock Pub 1927
Szapáry út 7., Szolnok, 5000
Belépő: 500Ft
FACEBOOK

↓↓↓

A Kipu zenekar 2006 óta létező velencei rock-trió, melynek lendületes és ötletes zenei alapjai mellé igényes, bár enyhén elszállós szövegvilág párosul, így áll össze a zenekar jellegzetes megszólalása. Az együttes már nem egy tehetségkutatón és fesztiválon jeleskedett, az elmúlt években pedig folyamatos vendégként szerepeltek olyan zenekarok mellett, mint a 30y, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a HS7 és a Supernem.
Az “…és medvévé változott” című debütáló nagylemezük 2012 májusában jelent meg, amelyet most, 2013 tavaszán egy 3 dalos EP követ majd.

A Füst a szemben egy 2011-ben alakult szolnoki székhelyű zenekar. Stílusuk funky-s keverék, blues, rock és a jazz elemekkel. 2012 nyarán készült el első EP-jük.
Itt írtunk róluk.


Frakk Lazító és Klub

2013.04.05. Péntek. 22h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 500 Ft
FACEBOOK

↓↓↓

Fülemüle Presszó Tribűn Bend

“Az akkori szolnoki élet visszafogott figurája, Tóta Bandika volt a vendégfogadó-szomelié, haját kályhaezüsttel befestve, gumikesztyűben tette a dolgát. Fantasztikus siker volt, csak egy jellemző momentum: Kovács Feri (aki nagy szellemi támogatója lesz később a Fülemülének), továbbiakban Kovács, annyit dohányzott, hogy majdnem le kellett fűrészelni a bal lábát…”

Olvasnivaló!

TISZApART MOZI

2013.04.06. Szombat. 18h
TISZApART MOZI
5000 Szolnok, Templom utca 4.
Belépő: 1500 Ft
FACEBOOK

↓↓↓

1986. július 27-én először és utoljára lépett fel Budapesten a legendás Queen zenekar. A Magic Tour egyik állomásaként 70 000 ember előtt állt színpadra Freddie Mercury és csapata a Népstadionban és énekelte el a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt. A koncertfilmet 1986 decemberében mutatták be elsőként Budapesten, majd megjelent VHS-en is, de a magyar koncert néhány felvétele a Magic Tour koncertalbumra is felkerült. Ez a felejthetetlen koncert kerül most újra kiadásra és moziba a Tisza Mozi koncertfilm-sorozatának nyitó darabjaként.

Csiki Borozó

2013.04.06. Szombat. 21h
Csiki Borozó
József Attila út 30., Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

↓↓↓

Vegyünk vissza a tempóból, és evezzünk át nyugodtabb vizekre! Biztos Te is érezted már, hogy a sok átmulatott pörgős hétvége után szusszannál kicsit, de mégsem szeretnéd otthon a kereskedelmi csatornák értelempusztító nyomása alatt tölteni szabadidődet. Horst Fuchs szavaival élve: “Itt a megoldás!”

21:00 Eda és Barátai (koncert)

Egy kis szünet után ismét színre lép az Eda és Barátai zenei célú társulás, a megszokottól eltérően ezúttal duó felállásban. A műsorban saját számok és feldolgozások is szerepelnek majd a megszokott akusztikus köntösben, ám premier jelleggel Nagy Laci akusztikus gitárt (is) ragad.

Frakk Lazító és Klub

2013.04.06. Szombat. 21h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 1200 Ft
FACEBOOK

↓↓↓

Kistehén

“Káosz lenne, de valami igenis összefogja mindezt: valami nagyon vonzó, már-már a hanyagság határán táncoló lazaság. …Mert ez a lazaság olyan rokonszenves, hogy az ember inkább nem is kezd el gondolkodni azon, hogy honnan ismerős ez a lalalázós dallam, hanem rögtön vele dúdolja; és azon is túlemelkedik…”
-Quart-

Oszd meg

Leave a reply