• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Koncert a szolnoki Ifiházban: Neo, E.T.A.P., Esti Kornél, Tesco Disco

Az ország egyik legbiztosabb és mindenkori legkorhűbb slágergyárosa, a NEO jó szokásához híven folyamatos mozgolódásban van; legközelebbi úticélja a Szolnok Ifiház, a tárgyesemény pedig a legújabb slágereket és a régebbi kedvenceket egyaránt felvonultató klubbuli.
A nagyon európai elektronikát és a nagyon amerikai gitárokat következetesen vegyítő heterogén állagú popzenéjükben gyakorlatilag képtelenség csalódni, de még ha ez nem is lenne elég, magukkal hozzák a stílusilag homlokegyenest különböző, de lelkesedésében és energiájában minimum megegyező, ráadásul pofátlanul fiatal Esti Kornél zenekart, akik a legszebb brit illetve magyar underground pop hagyományokat ötvözve szépen lassan az egész ország figyelmét magukra vonzzák.
A biztos hangulati bemelegítést pedig a helyi erő E.T.A.P. nyújtja, ők elsősorban a nujazz, drumandbass és egyéb testvérstílusi fúziók rajongóinak kedveznek az esemény kezdeteként.
A koncertek után az örökifjú indie lovagok, Kecske és Pipo kedvenc indie, elektro és popslágereiket pakolják meglepő trendérzékenységgel.

ittekkor: április 3. Ifiház

myspace.com/theneoworld
myspace.com/estikornel
myspace.com/etapband
myspace.com/tescoodiscoo

Oszd meg

Leave a reply