• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Klipp premier + Jó hírek: Cojones – The Sheep Migration


A Cojones posztumusz anyaggal jelentkezik. A srácok áldozva a tiszta zenei élvezet oltárán új lemezzel érkeznek hamarosan Unleashed // Uncensored címmel. Az anyag 10 számot tartalmaz majd és az egyikhez már klipp is készült. Állításomat igazolandó, álljon itt a zenekar közleménye:

Köszönjük az érdeklődést, mindenek előtt szeretnénk hivatalosan is megerősíteni, hogy mindannyiunknak nagyon hiányzik a zenekar – a vele járó gondok egy fokkal kevésbé – de nem ez az öntudatra ébredésünk tárgya, hanem az a bizonyos lemez, aminek létrejötte elé feloszlás nélkül is éppen elég akadály gördült ez alatt a bő 6 év alatt, amióta elvileg írjuk. A helyzet az, hogy elkészült, és a szokásos “kötelező körök” lefutása után meg is fog jelenni. De előbb egy kis őszinteség. Fontos, hogy tudjátok, nekünk már nem fűződnek érdekeink a lemez sikerre viteléhez. Nem árulunk CD-t, koncertjegyeket sem, és más egyéb hátsó szándék sincs, amivel a zene, mint műalkotás, feláldozhatóvá válna a “csillogás” oltárán. Bármilyen hülyén hangzik, ez egy különleges helyzet a zenénk számára, hogy ezúttal tényleg önmagáért szóljon, anélkül, hogy csak egy állomás lenne egy karrierben ami “sosincs készen”. Lesz, aki meglepődik ezeket olvasva, de attól még ez egy létező probléma, és mi – rengeteg be nem vallott sorstársunkkal egyetemben – évekig izmoztunk az ambíciókkal, és néha tényleg próbára tétetett, hogy szeretjük-e amit csinálunk, szóval épp itt az ideje lelazulni. Most már csak a zene van, és a zene kizárólag azért létezik, hogy örömet okozzon.
A lemez az “Unleashed // Uncensored” címet kapta – aminek ugyan megvan a maga története, de az azóta beállt változások érthető módon újraértelmezték -, és 10 dalt tartalmaz. Az elsőt már a holnapi napon meghallgathatjátok, egy már-már szokásosnak mondható Rivasz Gergő klippel megtámogatva, a többi pedig egy hét múlva érkezik, első körben a Youtube-ra, de a fent megfogalmazott irányelveknek megfelelően ingyenesen letölthetővé is tesszük majd a Soundcloud-on. Az itt látható lemezborítót Fat Heat készítette, a dalok listája pedig a következő:
2K13
East
Antisocial Standards
Nice Job People
The Sheep Migration
Nightmare 9-5
Love Affection Unity
A Big FCKNG Zero
My Reprisal
Unlike You
Köszönjük a fidjelmet, reméljük visszanéztek holnap is!

A Sheep migration-höz Rivasz mester álmodott mozgóképet a tőle megszokott kiváló minőségben. A szöveges videót a búcsúkoncerten és stúdiózáskor készült felvételek teszik élővé. A lemezről természetesen értesíteni fogjuk a tisztelt olvasókat is! Addig pedig fogyasszátok felelősséggel a Birkamigrációt.

Cojones facebook

Oszd meg

Leave a reply