• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Ismét Atlantic Crossing Orchestra koncert

November 13-án pénteken ismét Atlantic Crossing Orchestra koncert a Cantaloopban! A kezdés időpontja 22:30, a vége pedig csak a közönségtől függ! A műsoron a legnagyobb slágerek, legyen az hazai vagy külföldi!
A hangulat garantált!

Szeretettel várnak mindenkit!

Helyszín: Cantaloop Kultúrpont és Élményétterem
Időpont: 2009. november 13., 22:30 (péntek)

További info: http://www.atlanticcrossingorchestra.hu vagy http://www.cantaloop.hu címeken

A zenekar elsősorban azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse a minőségi élőzenét. A zenék, amiket a zenekar játszik szintén egy nem hétköznapi összeállítás. Mindenekelőtt le kell azt is szögezni, hogy már a zenekar felállása sem egy hétköznapi, mivel a hét hangszerből, három fúvós amik fontos szerepet kapnak a dalok nagyon nagy százalékában. (trombita, harsona, szaxofon) Ez azért is érdekes, mivel olyan zenekarok, előadók műveibe is hallhatóak a fúvósok amikben ezelőtt nem szerepeltek, hála Pázsit Zsigmond egyedi hangszereléseinek. Ez egy külön érdekessége a zenekarnak! Olyan dalokat hallhat élőben a közönség melyeket ezelőtt nem igazán hallhatott csak felvételen, rádióban, filmekben stb! A zenekar profi zenészekből áll és mindent megtesznek a közönség szórakoztatása érdekében.
A Cantaloop Kultúrpont és Élményétterem helyet adott a zenekarnak és így minden hónapban egyszer, élőben lesz hallható náluk az Atlantic Crossing Orchestra egy “klub” keretin belül! Mivel az étterem is egy kiválló jazz műről kapta a nevét, hangulatában és megjelenésében is illeszkedik a zenekar stílusához, igényességéhez. A közös együttműködés eredményezte az Atlantic Crossing Orchestra klub létrejöttét, amely már második alkalommal kerül megrendezésre, november 13-án este 22:30-tól. A műsoron szerpelnek majd olyan előadók művei is, melyeket még nem hallhatott élőben a szolnoki közönség. A 70-es, 80-as, 90-es és napjaink legnagyobb slágereiből alkotott repertoár összeállításával készül a zenekar, olyan igényeket szem előtt tartva amelyeket a közönség oldaláról érkeztek és érkeznek is!
Tehát november 13-án, pénteken a Cantaloop Kultúrpont és Élményétteremben kerül megrendezésre a 2. Atlantic Crossing Orchestra klub! Aki szeretne igényes és szép környezetben egy jót bulizni egy különleges zenekar zenéjére, annak ott a helye.

Oszd meg

Leave a reply