• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Hihetetlen koncertajánló: Black Magic Six, Hínár, Létrázók, Pillocks a Tomi BÜFÉ-ben


Értetlenül állok a kialakult helyzet előtt. Hogy lehet az, hogy mi még nem írtunk erről? Április 29-én azaz jövő hét szombaton a Tomi Büfében kihagyhatatlan nemzetek feletti parádé lesz! Az Alföld végtelen rónáit ugyanis egy finn horda és csatlósaik fogják felégetni, hogy aztán tovább robogjanak a Nap irányába. A finn Black Magic Six járt már párszor az országban. Koncertjeik eseményszámba mennek. Minimalista felállás (dob, pengetős-ének) minden csuttra tekerve, torzítóval lehányva. Lábadban a stomp. Letépik a fejed, belehánynak a tüdődbe, feltöltenek pár kőbányaival és amikor már kettéhasad a tudatod kérsz még egy ilyen kört, mert végtére is élvezed!
Biztos emlékeznek jó páran a felejthetetlen „?” zenekarra. A mondatvégi írásjel nem vész el, csak átalakul. Friss, Hínár névre keresztelt formációjuk nem rég dobott ki egy fasza nótát. Hogy mire lehet számítani tőlük? Geometria és eszmeáramlatok. Majd megérted, ha meghallgattad! Jönnek még a Létrázók is (ex-Létrák) csodás székesfővárosunkból, akik újraértelmezik a rokkot (így kettő kával) egy basszusgitár, illetve egy, a magaslati helyek könnyített elérését szolgáló háztartási eszköz segítségével. Jöjjön a Vasember! Az estét a Pillocks zárja, amit nagyon titokzatosan csak így írt le a szervezőség: kéttagú instrumentális hőzöngés 20 percben.
További jó hír, hogy a belépés ingyenes és ha netán sajnálnád a lábad, vagy rest lennél buszozni nem kell mást tenned, csak hívnod a plakáton látható telefonszámot és a Party Taxi kivisz krisztusi szeretetből (én is próbáltam).

Az esemény linkje
Black Magic Six facebook
Létrázók facebook
Hínár facebook

 

Oszd meg

Leave a reply