• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Hétvégi koncertajánlat: 2013. február 22-23.

2013.02.22. Péntek. 21h
Helyszín: TOMI Büfé
Cím: TVM lakótelep, Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes
FACEBOOK

Bad Guys (UK)
A brit Bad Guys igazi részeges angol rock and roll banda, akikről mindent elmond, hogy sikereik közé sorolják egy csomó biztonsági őr felhergelését és egy rakás rendőri bírság begyűjtését. Zenéjükben egyesül a garázsrock barkácsösztöne, a brit stoner hagyaték és a Kard ki kard! attitűddel rendelkező, őszinte, pofába mászós rock and roll. Az együttesre olyan kultikus bandák voltak hatással, mint a Sleep, az Electric Wizard és persze a Black Sabbath, de akár a Valient Thorr szigetországi kistestvéreként is jellemezhetnénk őket. Azt mondtuk már, hogy a dobos egyébként magyar?

Haunebu (Budapest)
A fővárosi Haunebu egy sztárbanda is lehetne, ha akarna – elvégre vannak itt kötődések a The Mooghoz, az egykori Blind Myselfhez, avagy éppen az Esclin Syndohoz, Sportszelet reklámhoz, Szegedhez, meg még ki tudja, mihez –, de szerencsére nem akar. Csak jó zenét játszani: van, hogy éppen garázs-rockot, van, hogy punkot, máskor pedig mocskos pszichedelikus utazásra hív. A szaksajtó szerint a nagyvárosban fontos helyet töltenek be az underground klubéletben, amiből mi ugyan vajmi keveset érzékelünk, Szolnokon első alkalommal lépnek fel, és ezért igazán fontos ez a koncert – nem illik kihagyni!

A koncert napján Party Taxi működik este 8 órától, ami ingyen hoz-visz 10 km-es körön belül. Száma: 30-712-3711.

2013.02.22. Péntek. 21h
Stock Pub 1927
Szapáry út 7., Szolnok, 5000
Belépő: 800ft
FACEBOOK

Tom White
Szinte minden mai zenei stílus eredete visszavezethető a blueshoz és a rock’n’rollhoz. Mondhatjuk, hogy már akkor megírtak mindent, azóta legfeljebb csak rontottak rajta.
Ha definiálni kellene a zenekar stílusát akkor a következő mondat kerülne be a nagy zenei lexikonba: a rhythm blues szerzeményeket rockabillysen, a rockabilly szerzeményeket pedig bluesosan játszva érhetjük el a hamisítatlan Tom White hangzást. Mindenki megtalálhatja benne a neki tetszőt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás.
Ez egy igazán zseniális recept.

2013.02.23. Szombat. 21h
Csiki Borozó
József Attila út 30., Szolnok, 5000
Belépő: Ingyenes!
FACEBOOK

Jaskasam
A Jaskasam zenekar 2008 tavaszán Blaskó Csaba(dob) és Kiss Attila(gitár) zenélgetésével kezdődött, akikhez csatlakozott Tasy Péter(basszusgitár), így hárman belefogtak az alapok gyártásába. Több énekessel próbálkoztak, több kevesebb sikerrel, végül 2009 tavaszán Pabar Gábor tűnt a legjobb megoldásnak, aki azóta is a zenekar frontembere. Nem sokkal Gábor után beszállt Sára Peti, hogy harsonajátékával színesítse a zenekart, a billentyűs posztot pedig Pál Tibor (ex-Tigris) töltötte be, aki 2010 októberében Molnár Biankának adta át a helyét. Az idő közben történt dobosváltások után a végleges választás Retter Zoltánra esett, 2011-ben pedig Kardos Alexanda (vokál) is belépett a zenekarba.

A koncert előtt és után a Ck veterán Lbx pörgeti dub,reagge,ska,hiphop és funk lemezeit!

2013.02.23. Szombat. 21h
Helyszín: Frakk Lazító és Klub
Cím: Ex-Ibiza, Tiszaligeti sétány eleje, Szolnok, 5000
Belépő: 1600 Ft (Elővételben 1300 Ft)
FACEBOOK

Junkies. A tavaszi országjáró turné második állomásán, a Frakk Lazító és Klub új színpadán élőben szólalnak meg a „Mi van veled? Semmi?” című új nagylemez dalai és a közkedvelt, nagy slágerek.
A turné további fellépői a Rómeó Vérzik és a Phoenix.

19.00 Kapunyitás
21.00 Phoenix
22.00 Rómeó Vérzik
23.15 Junkies

2013.02.23. Szombat. 21h
Helyszín: Tekeklub Söröző
Cím: 5123 Jászárokszállás, Köztársaság tér 1.
Belépő: Nem ismert.
FACEBOOK

Blues Company
Semmihez nem fogható hangulatot produkál Blöro és bandája, minden klubkoncertjük alkalmával. A dobos-billentyűs-énekes-showman sajátságos dumája, a nóták jópofa, olykor igencsak vulgáris szövegei vérbeli blues-rock zenével párosítva, évek óta garanciát jelentenek az önfeledt mulatozásra. Ki tudna manapság elképzelni egy valamirevaló motoros fesztivált anélkül, hogy „Kispirics oda…”

Oszd meg

Leave a reply