• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Friss dalkezdeményekkel keres zenésztársakat a Once Again egykori legénysége

Nem is olyan rég írtunk a Once Again korábban kiadatlan, ambient felvételeit tömörítő anyagáról, melyet Vékony Csaba gyűjtött egybe, valamint Nagy Tamás basszusgitáros házi demófelvételéről, mely egy szál basszusgitárra és dobgépre írt tételeket tartalmaz. Most úgy néz ki, hogy a két zenész újból összeállt, és zenekaralapítás céljából zenésztársakat keresnek.

A mellékelt anyag nem új EP, még csak nem is demó, csupán dalok töredékeit, ötletfoszlányokat tartalmazza. Ha önálló anyagnak nem is tekinthető, azért arra kiváló, hogy a vállalkozó szellemű dobosok és énekesek kapjanak némi képet arról, Csabának és Tamásnak mik az elképzelései egy formálódó, jövőbeli projekt kapcsán. A nyers és egyszerű dalfoszlányokból alapvetően érezhető, hogy a srácok inkább a húzósabb, punkosabb témák felé orientálódnak, de alapvetően sok mindenre nyitottak, és megfelelő zenésztársakkal kiegészülve valami kifejezetten érdekes, a punk, az ambient és a metál határvonalain táncoló dolog is kijöhetne a produkcióból. A hangzásnak mindenesetre nagyon jót tenne egy hús-vér dobos, illetve egy énekes, és talán egy második gitáros sem ártana, aki némileg megfűszerezné az alapvetően egyszerű és húzós témákat, némi komplexitást kölcsönözve a projektnek.

Éppen ezért Csaba és Tamás epekedve várja a hasonszőrű témák iránt érdeklődő, lelkes zenésztársak jelentkezését. Bővebb infóért keressétek Csabát a Facebookon.

Oszd meg

Leave a reply