• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Film készült az Anna And The Barbies zenekarról

Az Anna and the Barbies tavalyi, Utópia turnéján forgatott koncert-dokumentumfilm a zenekar egyik legismertebb daláról kapta a címét.

Ha valaki csak a rádióból, vagy a lemezekről ismeri a Pásztor testvérek vezette zenekart, nem biztos, hogy egy rock banda jut róluk eszébe. De akinek volt már szerencséje élőben is látni Pásztor Anna együttesét, az igazolhatja, hogy a koncerteken bőven van torzított gitár, és széles terpesz, rock ‘n’ roll.

Annára és zenekarára mindig is az extrém színpadi show-k voltak a jellemzőek, elsősorban a frontasszony agymenésének köszönhetően. Ezt emelték tavaly egy lépcsőfokkal feljebb, a cirkuszi produkciókkal színesített, több állomásos Utópia turné során. Ennek volt a csúcspontja novemberben a Fővárosi Nagycirkuszban tartott dupla koncert.

A háromszázhatvan fokos térben megrendezett, cirkuszi elemekkel, artistákkal, különleges díszlettel és vizuállal dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették. A film azonban nem egy sima koncertfilm, hanem dokumentumfilm is egyben. Porkoláb Norbert és Tanca Norbert rendezők riportokkal, zenekari háttérinfókkal színesítik a rendkívül látványos koncertfelvételeket. De nem csak a cirkuszban, hanem az Utópia turné összes koncertjén készültek felvételek, ezekből is láthatunk jeleneteket a filmben.

A film szolnoki bemutatója a Tisza Moziban dedikálással egybekötve lesz megtekinthető. Az esemény ide kattintva érhető el.

Forrás: rozsdagyar.blog.hu

Oszd meg

Leave a reply