• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

VI. Város nap és VIII. Döme Napi Vigasság

2015-06-04, 10:00 - 02:00

| Ingyenes

Esemény navigáció

Fellépők:

11.00 – Dream Dance Mazsorett Csoport bemutatója
12.20 – Dalma Dance Club rákóczifalvi csoportja
13.13 – Csengeri Attila és Gregor Bernadett

Csengeri Attila musical- és operettszínész. Elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. 2002-ben megkapta a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíját, valamint 2003-ban „Az év musicalénekese” eMeRTon-díjat.1998-tól Istvánt és alkalmanként Tordát játszotta a Magyar Színházban, majd 1999-ben Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárban szerepelt, azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban.

Gregor Bernadett színésznő, popénekes, az Új Színház tagja. 1995-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Horvai István és Kapás Dezső osztályában. 1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től a Pesti Magyar Színház tagja, 2012-ben az Új Színházhoz szerződött.

14.25 – Rákóczi Néptáncegyüttes
14.40 – Szimfonik Harsona Együttes

A Szimfonik Harsona Együttes a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, valamint a Légierő Zenekar Szolnok harsonásaiból áll. A formáció 2012-ben Mester Ádám Zeneakadémiai kamara vizsgájára alakult. A vizsgabizottság ösztönzésére megalapítottuk az együttest, ezzel is népszerűsítve a rézfúvós kamarazenét. A két év alatt egyre színesebb, szinte minden stílust átfogó műsort állítottunk össze. Legnagyobb támogatónk a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, melynek rendezvényein már többször felléptünk.

 
16.00 – Rákóczi Daloskör
16.10 – Bóbita együttes gyerekkoncertje

A zenekar 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy vidám, játékos műsorával aktív programot kínáljon az óvodák és iskolák gyerekközönségének. A kezdeti sikerek hamar megszülték a saját dalokból álló műsort, melynek középpontjában a közös játékok, táncok, zenélések álltak.

Az együttes azóta folyamatosan jelen van a hazai és határon túli kulturális események, művelődési központok és fesztiválok színpadain.

 
17.45 – Rákóczi Népdalkör
18.00 – Wolf Kati koncert

Wolf Kati énekesnő, bár gyakorlott előadó, egy nagylemezzel a háta mögött (Wolf-áramlat, 2009), valójában a magyarországi X-Faktor tehetségkutató műsorban tűnt fel 2010-ben. Ő képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Düsseldorfban, a Szerelem, miért múlsz? című számának angol–magyar nyelvű verziójával. Ez az eddigi legsikeresebb dala is aminek szövegét Geszti Péter írta, zenéjét pedig Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerezte.

 
19.15 – Irigy Hónajmirigy koncert

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni az Irigy Hónajmirigy nevű formációt. A kilenctagú magyar könnyűzenei együttes, mely zenei paródiáiról és ezek közé szervezett humoros tévéműsorairól ismert várhatóan nagy bulival örvendezteti meg a közönséget! Az Irigy Hónaljmirigy 1990-ben, egy mátyásföldi szilveszteri bulin alakult meg, akkor még “Fintorock” néven. A csapat tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, továbbá Katona „Katec” Gábor és Várszegi Attila volt. A többi tag szépen lassan a következő években becsatlakozott majd 1994 novemberében jelent meg az első lemezük Fetrengés címmel. A zenekar sikere az utóbbi években is töretlen. Várhatóan a legújabb paródiákat is hallhatjuk majd tőlük!

 
20.00 – Dér Heni és táncosai koncert

Heni a TV2 Megasztár első szériájában tűnt fel. Tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, hiszen 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztívál első helyezettje volt a Vajdaságban. 2001-ben a Szabadkai Kifutó első helyét sikerült elnyernie produkciójával. 2005-től a Sugarloaf zenekar tagja lett. Kilenc évig az együttes frontembereként hatalmas szakmai sikereket ért el.
Dér Heni tavaly döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd, amelynek első slágere a Turn It Up volt, amelyből videoklip is készült. Dalát az első héten 160 ezren töltötték le. Második kislemeze az Ég veled! még ennél is nagyobb sikert aratott, hiszen első lett a rádiók játszási listáján, de nemcsak a dal dübörög az összes országos és helyi rádióban, de a dalra készített klip is óriási sikerrel szerepel a tévékben és az összes videó megosztó csatornán.

 
20.35 – Everdance: Best of Five doors

Az Everdance Táncszínház 2007. nyarán alakult azzal a céllal, hogy a társulat táncosai egyedi, számos stílus elegyét felvonultató, igényes és mégis szórakoztató, a mai igényeknek is megfelelő táncművészetet mutathassanak meg. Az Everdance bátran, de nem tolakodóan, látvány-, hangzás-, és ritmusvilágában egyedülállóan gazdagon ötvözi a Magyar Néptánc, a Step, a Balett, a Jazz, a Társastánc, és a Show tánc elemeket.

 
21.15 – Caramel koncert

Molnár Ferenc „Caramel” szolnoki születésű Fonogram-díjas magyar énekes a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé. Caramel régóta foglalkozik a zenéléssel, rengeteg saját szerzeménye van. Demóival már végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. Volt, aki azt tanácsolta, hogy Molnár Ferencként írjon inkább könyvet. A Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá – félig gúnyosan, félig viccesen – de azt egyikük sem sejtette, hogy nemsokára ezen a néven fogja ismerni az egész ország. 6 darab albuma jelent eddig meg amiből 3 platina- egy pedig aranylemez lett.

 
22.15 – Retrozóna zenekar koncert, utcabál

A RetroZóna örömzene faszagyerekektől. Hangok abból az időből, mikor a dalszöveg nem alibi volt arra hogy valaki mikrofont ragadhasson. Speciális sik-kasza-léc filozófiával járjuk az országot, megtanuljuk-játszuk-elképesztünk, és rendszeresen visszahívnak minket. Öröm a csapatban játszani és hiszem, öröm lehet minket nézni – talán ez lehet az egyetlen üzenetünk, küldetésünk, melyet felvállalunk. A mosoly még a zord pillanatokban is tetten érhető minden hangban, nem kell látnod minket hozzá, elég ha hallgatsz. Bár kevésbé improvizatív és spontán mint eredetileg elképzeltem, talán idővel némi spirituális töltettel is gazdagodik. Lassan apró cirkusszá növi ki magát a dolog, saját turnébusszal, és sofőrrel, DJ-vel, technikussal, fotóssal, roadokkal akik igazi jóbaráttokká váltak!

Részletek

Dátum:
2015-06-04
Idő:
10:00 - 02:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:

Helyszín

Szabadság tér
Szabadság tér
Rákóczifalva, 5085 Magyarország
+ Google térkép