• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Vásáry André

2016-12-18, 19:00 - 20:00

| Ingyenes

Esemény navigáció

Vásáry André az év legszebb időszakának tartja az adventi készülődést és az adventi koncerteket. A műfaji sokoldalúságáról és különlegesen magas, kristálytisztán csengő szoprán hangjáról ismert művész munkásságát eddig öt kiváló könnyűzenei és komolyzenei album őrzi, köztük három arany és egy platina lemez. A platina státuszt éppen az Ünnep című karácsonyi albuma érte el, mely hat évvel ezelőtti megjelenése óta töretlenül őrzi népszerűségét.

André pályafutását emellett kiemelkedő koncerthelyszíneken elért sikerek, nemzetközi hírű zenekarok és karmesterek elismerése, színházi (Pesti Színház és Nemzeti Színház) és tévés szereplések sora fémjelzi itthon és külföldön, így az Egyesült Államokban, Franciaországban, Olaszországban és Németországban egyaránt. Az idei év különösen mozgalmas volt számára, hiszen ez év elején döntős szereplésével nagy sikert aratott az Eurovíziós válogató műsorban Why című popdalával, majd ősszel hét fordulón át a Sztárban sztár című televíziós show műsorban szerepelt. Természetesen a komoly zenéről sem mondott le, jelenleg a Zeneakadémia klasszikus ének szakán tanul második diplomájának megszerzéséért.

Most pedig ismét eljött az adventi időszak, a kedvenc karácsonyi dalokkal. Ilyenkor a művész egy kicsit a saját karácsonyát is átnyújtja koncertjein a hallagóinak. Az Ünnep című albumának borítóján ezt írja: “Remélem, ezzel az albummal sikerül nekem is egy kis örömöt, békességet és szeretetet csempésznem az év legszebb ünnepébe és lélekben együtt lehetek azokkal, akik meghallgatják ezt az albumot”. Most Jászberényben a koncertjére érkezőknek személyesen adja majd át az ünnepi érzést. (Andréról bővebben: www.vasaryandre.hu)

Részletek

Dátum:
2016-12-18
Idő:
19:00 - 20:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/1004112663044492/

Helyszín

Szentháromság tér
Szentháromság tér
Jászberény, 5000 Magyarország
+ Google térkép