• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Városi Gyereknap

2015-05-31, 10:00 - 20:00

| Ingyenes

Fellépők:
11.00 Bojtorján együttes műsora

Az új BOJTORJÁN együttes 1999-ben, összetételben megújulva viszi tovább zenéjében az 1977-ben kialakított jellegzetes hangzását.

Koncertjeiken a már örökzöldnek számító dalaik interpretálását az eredeti hangzás jellemzi, hiszen a szólisták ugyanazok. Változást, csak a korszerű megszólalás jelent, ami egyrészt hangosítás-technikai kérdés, másrészt a hangszeres tudás fejlődése, ami kitágította a zenészek lehetőségeit.

Az új Bojtorján 2014 őszén teljesen átalakult. A mai kornak megfelelő hangzásvilággal, vokálgazdag megszólalással mutatják be “Régi és Új dalok” című műsorukat. A zenekar tagjai: Pomázi Zoltán, Tóth András, Szula Miklós és Gál István.

 
14.00 Cozombolis

Az elnevezés fiatal görög származású szolnoki dalszerző – szövegíró – énekest (Cozombolis Leonidász Péter), és egyúttal egy fiatal zenészekből álló csapatot rejt. Debütáló nagylemezét 2006 őszén jelentette meg a Universal Music Hungary.

Kozi maga írja a dalszövegeket és a zenét is, illetve állandó, barátaiból álló zenekarával járja az országot. 2007- ben léptek nagyobb intenzitással a nyilvánosság elé és még ebben az évben több mint száz fellépést sikerült felmutatni : rockfesztiváloktól különböző városi rendezvényeken át gólyatáborokig rengeteg helyen megfordult a csapat.
Zenéje mediterrán hatásokat tükröző dallamos pop-reggae-rock, szövegei pedig igen sajátosak: szinte minden dala pozitív életérzést sugároz.

 
15.30 Varga Feri – Balássy Betty

Varga Feri & Balássy Betty egy magyar popduó, amelyet Varga Ferenc, a Megasztár 3 második helyezettje és 2006 férfi hangja, valamint felesége, a dzsesszénekesnő Balássy Betty alkot.

Varga Ferenc a Megasztár 3. szériájának 2. helyezettje, 2006-ban az „Év Férfi Hangja”. “Civilben” két gyermek édesapja, akik még a művész első házasságában születtek. Első zenekara, a Különjárat nem volt hosszú életű, de a feloszlás után Ferenc több zenekar tagja is volt, többek között: Essex, Ramses, Midnight Blue, és a leghosszabb ideig (11 évig) a Hangár nevű zenekarban. 2008-ban jelent meg első szóló videoklipje, amely a Fuss című dalból készült.

Betty zenei karrierje 2000-ben indult be, amikor egy Nemzetközi Jazz Énekversenyen I. helyezést ért el. Ez után az eredmény után több saját zenekarral és más zenekarok vendégénekesnőjeként (Sapce Jam, Aktív Maszat, Full House, Freak, Funking, Cool Miners) koncertezett országszerte. 2004-ben felkérték a Megasztár I. tehetségkutató vokál szekciójának vezetőjének, amely 2005-ben azonos szerepkörrel folytatódott a Megasztár III. résszel. Ez a tehetségkutató segítette elő, hogy Betty-t az egész ország megismerje. A Megasztár alatt ismerkedett meg későbbi férjével, Varga Ferenccel.

 
17.00 Groovehouse

Magyar pop rock együttes, célcsoportjuk tinédzserektől az idősebb korosztályig terjed. Legsikeresebb daluk a Hajnal, mely megjelenéséig minden korábbi rádiós játszási rekordot megdönt. Nevükhöz fűződnek a következő nagy slágerek is: Hol vagy nagy szerelem, Ha újra látom, Ébredj mellettem, Szívvel-lélekkel, Tűz és víz, Legyen ez egy őrült vágy.
A Groovehouse a szolnoki születésű Kis Juditból vagy ahogy az emberek többsége ismeri Judyból és Kárpáti Zsoltból áll. 1,5 év kihagyás után legelső koncertjüket Londonban adták. A zenekar azóta is a régi szép időkre emlékezteti az embereket, és töretlenül koncertezik.

Az első lemezük 1999-ben jelent meg 1 címmel, a következő években további négy darab lemezt adtak ki a rajongóiknak. Ezekből 2 platina és 1 aranylemez született.

Részletek

Dátum:
2015-05-31
Idő:
10:00 - 20:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:

Helyszín

Tiszaliget
Tiszaliget
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google térkép