• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Tomajmonostor Majális

2015-05-01, 13:00 - 02:00

| 500Ft

Hagyományos majális Tomajmonostorán a rock jegyében…Szórakozzon nálunk!

A majális programja:
13:00 – Kovács Kati

Kovács Kati nevét senkinek sem kell bemutatni aki hallgatott már zenét életében. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert, több millió eladott lemez és számtalan sláger fűződik. Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock, a beat és a pop zenétől kezdve, hangja a legnehezebb dzsessz, gospel, spirituálé, blues dalok sőt még az opera eléneklésére is alkalmassá tette. Nem kisebb zenekarokkal dolgozott együtt mint az Illés, Metro, Omega, LGT, V’Moto-Rock, Fonográf együttes.

14:00 – Kaczor Feri

1974 óta a zenéléssel foglalkozik. Közel 30 évig a Nolg zenekar billentyűse és vezetője volt, ahol a zenélés minden kis mozzanatát megtanulhatta. Már 1983-ban saját lemez készítésén dolgozott de akkor sajnos nem jött neki össze, azóta viszont már nem kevesebb mint 7 albumot adott ki a nagyérdeműnek. Ebből a legújabb 2012-ben jelent meg Veszem a kalapom címmel.

15:30 – SenoR zenekar koncertje

A zenekar megalakulása 1985-re tehető. Három karcagi jó barát a zenei általános iskola elvégzése után rögtön zenekart alakított, és feldolgozásokat játszott. Mátyus Sándor gitáros, Perge Tibor basszusgitáros-énekes, Balogh József dobos felálláshoz csatlakozott Perge Attila gitáros és Bodnár Zoltán énekes. A 90-es években a zenekar lendülete sajnos megtört ezért közösen úgy döntöttek, hogy egy koncerten elbúcsúznak a karcagi közönségtől. De nem tartott ez sokáig, mert 2011-ben újra azon kezdtek el dolgozni, hogy a régi dalok újra szóljanak! Ezek után 2 lemezzel lepték meg a nagyközönséget és még a mai napig is aktívan koncerteznek!

18:00 – Sheyla Bonnick a Star Jam Band-el BONNY M slágerek ÉLŐ SHOW
További sztárvendégek: Büdi Szilárd, Brad Vee Johnson, Evelyn Asiama

Az 1975-ben Németországban alakult Boney M az eurodisco egyik legnagyobb sztárja volt a 70-es évek végétől a 80-as évek elejéig. Az együttes nemcsak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett, az ABBA legnagyobb vetélytársaként tartották számon. A Boney M egykori énekesnője, a tomajmonostori majálisra látogat el!

20:30 – Dinamit együttes élőkoncertje

A Dinamit magyar rockegyüttes, amely 1979-ben alakult supergroupként: Vikidál Gyula a P. Mobilból, Németh Alajos a Miniből, Szűcs Antal Gábor, Papp Gyula és Németh Gábor a Skorpióból érkezett. Bár tehetséges zenészek alkották, megítélésére rányomta a bélyeget, hogy sokan „állami rockzenekarnak” titulálták.
Két albumot készítettek, továbbá a népszerű Tinédzser-dal kislemezt és egy másik kislemezt. Megjegyzendő, hogy tulajdonképpeni első nagylemezük a Szűcs Judithnak írt Judith című 1979-es album, melyet ők is játszottak fel. 1981 végén a Dinamit feloszlott. 28 év hallgatás után 2009-ben bejelentették az együttes újjáalakulását, új énekessel és basszusgitárossal. Visszatérő koncertjüket Szombathelyen tartották.

22:00 – Tűzijáték, utcabál

Részletek

Dátum:
2015-05-01
Idő:
13:00 - 02:00
Belépés:
500Ft
Esemény címkéi: