• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

The Future is NOW – HC/Metal TOUR 2015

2015-04-10, 20:00 - 01:00

| 500Ft

Szeg Zenekar – HARDCORE/METAL DEBRECEN

A debreceni Szeg zenekar 1999-ben alakult az egykori Necropsia , Trident és Beholder tagjaiból, név szerint: Papp Zsolt – ének (ex-Trident), Patai Károly – gitár (ex-Beholder), Bakos József – basszusgitár (ex-Beholder) és Szilágyi István – dob (ex-Necropsia). 1999-ben 6 számos, „Fit of Rage” c. demójával mutatkozott be a csapat, kisebb-nagyobb klubkoncerteket adott Debrecen környékén. 2000-ben újabb 7 számot rögzítettek a Debreceni P.Box stúdióban, amelyet az előző demo dalaival összekapcsolva jelentettek meg szerzői kiadásban a „New Creation” címmel. A „New Creation” számos médiától igen kiemelkedő kritikát kapott, amelynek eredményeképpen egyre többet játszott a csapat. 2002-ben leszerződtek a debreceni E.Z.S. Music hanglemezkiadóhoz és megjelentették „Gezbee Nights” című 4 számos maxijukat, amelyen helyet kapott első videoklipjük, a „Caroline” is. A maxi több tucat országba eljutott, több külföldi rockzenei és zenei portál írt a CD-ről pozitív kritikát és a hazai média és közönség tetszését is elnyerte. Ennek és még sok munkának köszönhetően az E.Z.S. Music támogatásával lehetőséget kapott a Szeg a 2002-es Summer Rocks-on a Slayer előtti vendégszereplésre. Ez a lehetőség vízválasztó volt a csapat életében. Az ezt követő nyári fesztiválfellépések sikere és egy országos turné a Tankcsapda vendégeként.

 
Godgiven – PUNK METAL BUDAPEST

A Godgiven (Istenadta) metálzenekar 2012. januárjában alakult a Freeflyzone (Győrffy András – ének, gitár; Dulity Kálmán – dobok; Nagy Gábor – basszusgitár) grunge/stoner formációból, Petró Tamás gitárossal kiegészülve. (A FFZ 2008-ban alakult és ország szerte számos koncertet adott, többek között a Shapat Terror, a Chief Rebel Angel és az Angertea társaságában). Stílusában modern, alternatív metál vonalon mozog, de zenéjében fellelhetők a FFZ örökségét képző grunge, stoner és doom elemek is. Nu-metálos grooveokkal, doomos döngöléssel és stoneres elszállásokkal fűszerezett, dallamosan támadó, erőteljes hangzóanyag ez. Az énekek a tiszta témáktól a durvább üvöltésekig, rekedtes kántálásokig megannyi jellemzőt felvonultatnak.
Első hanganyaguk a FFZ öt régebbi számának újrafelvételéből származó Low EP.

 
We Still Believe – HARDCORE BUDAPEST

4 barát úgy gondolta, hogy “gyerekek, csináljunk HARDCORE-t. Elindult a We Still Believe. A végleges formáját a zenekar 2012 decemberében érte el. Kisebb nagyobb szünetekkel, de elkezdődött a Hardcore…indultak a koncertek és azóta is bomlasztjuk a közösséget.
Az énekre Ricsi felel, Bobi a gitárt tépi és Ricsinek néha besegít énekelni. Feri a bassz fronton van, Dávid pedig a dobot üti.

Részletek

Dátum:
2015-04-10
Idő:
20:00 - 01:00
Belépés:
500Ft
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/350445238473043/

Helyszín

Váróterem Klub
Jubileum tér 1.
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google térkép
Weboldal:
https://www.facebook.com/pages/Váróterem-Klub/1562213660691842