• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

SOULFAGE #1

2015-01-24, 20:00 - 23:55

| Ingyenes

2015.01.24. Szombat 20:00 / Csiki Borozó

SOULFAGE #1

Hip hop, funk, nu jazz, future garage, dubstep, deep house muzsikák Constant, Nu_Clear, és Lbx tálalásában az első ide mulatságon!!!

Aki még emlékszik a 2005-2006 körül életre keltett Soulfage névre keresztelt zenei est sorozatra, annak valószínű nem kell bemutatni miről is szólt anno ez a kezdeményezés. Kéthetente a Tiszavirág étterem (most Lúdláb) árnyas kerthelyisége adott otthont a Celofán Kollektívás srácok által vezérelt éjszakáknak. Hosszabb szünet után az ugyancsak megfelelő helyszínnek bizonyuló Tabán Sörözőben lelt otthonra a sorozat, de egy szép év után sajnos onnan is távozni kellett.

Immár harmadik és remélhetőleg maradandó helyszínünk a József Attila úton lévő Csiki Borozó. A kollektíva és a hely tulaja már természetesen régebb óta működik együtt, és úgy láttuk jónak, ha felfrissítjük az emlékeinket, és újra összegyűlünk havonta egyszer, szombatonként, hogy a finom italok mellett, kellemes muzsikákkal, és legfőképp barátságos légkörben töltsük az estét.

A Ck-s dj-k mellett, lesznek majd hangszeres és dj vendégeink is, és igyekszünk némi látványvilággal is alátámasztani a hallgatnivalót. Az estek zenei gerincét a jazz, hip hop,funk, bass music, dubstep, broken beats, drum and bass, és a deep house stílusok adják majd, de persze kalandozunk más vizeken is, szem előtt tartva a minőséget!

A jelszó tehát: Jó zene, Jó társaság, SOULFAGE !!! Várunk szeretettel!

A belépés minden esetben díjtalan!!!

Részletek

Dátum:
2015-01-24
Idő:
20:00 - 23:55
Belépés:
Ingyenes

Helyszín

Csiki Borozó
József Attila út 30.
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google térkép