• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Rudán Joe, Radar

2015-06-19, 21:00 - 01:00

| Ingyenes

Radar Zenekar

A zene rock és heavy ötvözet. Dallamos és érzéki, egy ugyanakkor nyers és kemény. A lényeg, hogy mind az öten a lendületes rock zenét részesítik előnyben. Álljon hát itt néhány sor azokról az emberekről, akik művelik ezt az egész radarozást. 2005 első havában kezdődött minden.

Mák István (ének, szöveg), Papp Gergely (bass), ők ketten, mint alapítók hozták létre a RADAR-t. Kettőjük mellett Rácz Attila (gitár) tagja kezdetektől a zenekarnak. Néhány szükséges tagcserét követően kialakult egy aktív, termékeny, tettrekész ZENEKAR (Fagyas Sándor dob, Losonczi Péter gitár). Igyekszenek a lehető leghatékonyabban részt venni a magyar rock zene életében. Ez viheti előre őket is!

 
Rudán Joe

Már középiskolás korában basszusgitározott illetve énekelt amatőr zenekarokban (Ewerrest, HGM, Morris, Singnál, Spirál, Jet, Candy, Alfa, Griff). 1988-ban alakult Coda nevű zenekara, mely elsősorban régi feldolgozásokat játszott (pl.: Led Zeppelin, Deep Purple).

1990-ben amikor a Pokolgép együttes énekest keresett, akkor ajánlották őt Kukovecz Gábornak és Pazdera Györgynek, a Pokolgép akkori tagjainak, akik lejöttek Pécsre egy Coda koncertre, ahogy meghallották a hangját rögtön elhívták a zenekarba zenélni. Ebben az időben hívták énekesnek a Moby Dick együttesbe is, de azt nem vállalta. 1997-2007 között a P. Mobil zenekarban is énekelt. Játszott az Atilla című rockoperában. Majd 2014-ben csatlakozott a Dinamithoz Kálmán György mellé második énekesként.

Részletek

Dátum:
2015-06-19
Idő:
21:00 - 01:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:

Helyszín

Lord Söröző
Táncsics Mihály Út 6.
Jászberény, Jász-Nagykun-Szolnok 5100 Magyarország
+ Google térkép