• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Rock Est

2018-04-14, 19:00 - 01:00

| Ingyenes

FIGYELEM! JÓTÉKONYKODÁSI LEHETŐSÉG A SZOMBATI BULIN IS! :)

A Budapesi központú Re-Formáló Egyesület egy karitatív vállalkozás,amely azt tűzte ki céljául, hogy a rászoruló embereknek enni adjon. A dobozok neve: Enni adok-Enni kapok Rákócziújfalu a 33.település országunkban, ahol ilyen dobozt igyekszünk működtetni. A működés, felajánlásokból, adományokból, a község lakóitól származik. A dobozt minden nap ellenőrizzük,és ha üres,sajnos jóformán minden nap az,akkor az adományokból töltjük fel. A Re-Formáló önkéntesek Rákócziújfalu csoportjában lehet megtekinteni a minden nap feltöltött képeket.Tartós élelmiszert, liszt, cukor, olaj,……bármi emberi fogyasztásra alkalmas dolgot szívesen várunk. A doboz állandóan nyitva van. Bárki belenyúlhat, és kivehet belőle,vagy bele is teheti, amit a rászorulóknak szán. Ez egy nagyszerű kezdeményezés,nagy szükség is van rá.
Ezt a kezdeményezést szeretnénk támogatni a pénteki Koncerten egy adománygyűjtő dobozzal Patkó Ágnes, Duzs Emese, Csajbók Zoltán, a , a Rock Dealers, az UHC, a Legszűrő és a MagánTerület zenekar összefogásával! :)

Szeretettel várunk egy baráti hangulatú, jókedvű bulira Rákócziújfaluba, az IKSZT Faluház nagytermébe 2018. április 14.-én! :)

Fellépők:
Légszűrő (punk and roll)
Rock Dealers (70″-80″ classic rock, retro rock)
MagánTerület (punk rock)
UHC (dirty rock)

Részletek

Dátum:
2018-04-14
Idő:
19:00 - 01:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/2012735842299766/

Helyszín

IKSZT FAluház
Fő út 31.
Rákócziújfalu, 5084 Magyarország
+ Google térkép