• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Punk Péntek 13 Rancid Party

2018-04-13, 20:00 - 03:00

| 500 Ft

Esemény navigáció

Eljött az idő az év első punkolódására! Ismét fellépnek nálunk a Légszűrő és MagánTerület zenekarok, akik már nem egyszer bizonyították, hogy brutál jó hangulatot tudnak kreálni a színpadon, valamint eljön hozzánk a Rockmaraton veterán Timebomb (RANCID cover) zenekar!!!
A belépő: 500 Ft

A Budapesi központú Re-Formáló Egyesület egy karitatív vállalkozás,amely azt tűzte ki céljául,hogy a rászoruló embereknek enni adjon. A dobozok neve: Enni adok-Enni kapok Rákócziújfalu a 33.település országunkban, ahol ilyen dobozt igyekszünk működtetni. A működés,felajánlásokból, adományokból, a község lakóitól származik. A dobozt minden nap ellenőrizzük,és ha üres,sajnos jóformán minden nap az,akkor az adományokból töltjük fel. A Re-Formáló önkéntesek Rákócziújfalu csoportjában lehet megtekinteni a minden nap feltöltött képeket.Tartós élelmiszert,liszt,cukor,olaj,……bármi emberi fogyasztásra alkalmas dolgot szívesen várunk. A doboz állandóan nyitva van. Bárki belenyúlhat,és kivehet belőle,vagy bele is teheti, amit a rászorulóknak szán.Ez egy nagyszerű kezdeményezés,nagy szükség is van rá.
Ezt a kezdeményezést szeretnénk támogatni a pénteki Koncerten egy adománygyűjtő dobozzal Nagy Frigyes, Patkó Ágnes, Duzs Emese, Csajbók Zoltán, a Törpe Rock klub, a Timebomb, a Legszuro és a MagánTerület zenekar összefogásával

Részletek

Dátum:
2018-04-13
Idő:
20:00 - 03:00
Belépés:
500 Ft
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/923079374535450/

Helyszín

Törpe
Nádor Utca 7
Jászberény,
+ Google térkép