• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Limited Night Halloween Party

2015-11-14, 22:00 - 05:00

Esemény navigáció

Ha készen állsz Szolnok legpörgősebb, legváltozatosabb, de mind ezek mellett legszínvonalasabb HALLOWEENI bulijára, akkor bizony itt a helyed!!! :D

LIMITED NIGHT elhozza neked az igazi bulik varázsát! Az érzést ami elkápráztat…..a bulit amire vágysz…..és azt a hangulatot amiről álmodni sem mersz!!!2 terem, 2 stílus!!!

LINE UP:

???
Két sztárvendég akikről nem adhatunk ki információt, mert ők azok, akikért kicsik nagyok egyaránt megőrűlnek és biztosan le fog esni az állad amikor meglátod a két rosszcsontot…..gyere és derítsd ki magad!

Stereo Players
(VV.MACI / PLSCB) Magyarország egyik legtermékenyebb Dj/Producer párosa és jó pár mixük is megmutatja, hogy is kell plafonig tolni a hangulatot; viszont ha a szavaknak nem hiszel, hidd el a szemednek és nézd meg ezt:

Chris Newman
A külföldön is megfordult fiatal feltörekvő producer dj, aki biztos lendületben tart téged az est folyamán.

Jay Jay
Felvezeti nektek az estét és biztos löketet ad, hogy elkezd a bulit. (Warm Up)

MC Mike
Egy igazi MC aki a Dokk klubtól kezdve, Red-5 Clubon (Szlovákia) át megjárt már nem egy, és nem két klubbot. Ő az akinek a vérében van a duma és a lemezjátszók bűvölése; olyanokkal zenélt mint: Antonyo, Metczker Viktória, vagy akár Bozóky vs Lipóczy és csak pár név a sok közül.

DJ Krause✪
Vajon ki lehet ez a srác?!?!?! Nem más, mint a Budapesti LIGET CLUB & BAR rezidense!!!! Elhozza neked azt az érzést, amit a saját tervezésű Saint Tropez álló hajón varázsolt, mely a Free Time nevet viselte és az igazi Pesti bulik szakértője több neves helyen és annál is nevesebb lemezlovassal zenélt már együtt; ő az aki elhozza nektek az eszeveszett mixeket!

Korhatár: 16+

Belépő:

RETTO terem: 500Ft elővételben es helyszínen is egységesen

CLUB belépő: elővételben 1000Ft helyszínen 1500Ft mindkét terem látogatható

VIP: 3000 Szolnokon belül limuzinnal való érkezés a buliba 4 főig 1 üveg pezsgő 5 főtől 2 üveg pezsgő vár a limuzinban, illetve mindkét terem látogatható és soron kívüli

Részletek

Dátum:
2015-11-14
Idő:
22:00 - 05:00
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/1645063445774326/

Szervező

Stock Pub
Telefon:
(30) 534 2820
Weboldal:
www.stockpub.hu

Helyszín

Stock Pub
Szapáry út 7.
Szolnok, 5000 Magyarország
+ Google térkép