• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

I. Wiking Rock Fesztivál

2015-06-20, 20:00 - 03:00

| Ingyenes

június 19. – péntek

Meteor

A zenekar 2006 októberében alakult, illetve hát ekkor lettek biztosak abban,hogy mindaz amit mi a hangszerekkel tesznek,nem csak pillanatnyi szeszély, hanem igenis komolyan gondolják. Pengettek, pengettek, mígnem 2006 nyarán vagy őszén kipattant a fejükből az az ötlet, mi lenne ha alapítanának egy bandát! Amint láthatjuk az ötlet sikeresnek bizonyult és a zenekar mai napig aktív!

június 20. – szombat

Szív Hangok

Egylemezes, instrumentális, repetitív jazzrock-ot játszó zenekar. Tagok: Dr. Boross Zoltán „Doki” zenekarvezető, szólógitáros, Varga Erik „Riki” fretless basszusgitáros, Fekete László „Zsuki” dobos. A fellépés címe „Kicsi ember”, és az ember, a világ s az Isten kapcsolatáról szól a zene nyelvén.

 
Hunt` Em Down

A 2013-ban alapított többnyire alternatív metál, punk, hard rock, nu metál zenét játszik. A zenekar három tagja reményeink szerint hatalmas bulival örvendezteti meg a közönséget! Tagok: Gál Tamás (Énekes, Basszusgitáros), Dér Csaba (Szólógitáros, Vokalista) és Pápai Csaba (Dobos).

Rock Jam

A zenekart 1997 nyarán alapította Nagy Imre, Hatvanban. Ekkor még a zenekar neve Stone Face volt. Az első 3 év gyakorlással telt el. A 2000. év szilveszterétől folyamatos koncertezés vette kezdetét.
2005 Februárjában a zenekar a ROCKJAM névre váltott.
A ROCKJAM zenekarban is mint minden zenekarban meg voltak a törvényszerű tagcserék.

Nagyon bulizható és mindenki által ismert rock zenét játszanak mint például AC/DC, P. Mobil, Deák Bill Gyula, Deep Purple, Takáts Tamás, Tankcsapda, Europe, Green Day és még sok más zenekar.

 
Scrapheap

Az újszilvási zenekar rengetek helyen megfordult már ezúttal az I. Wiking Rock Fesztiválon mutatják meg magukat a közönségnek!

 
K.O.Ntoll C.

A kisújszállási amatőr zenekar punk és hardcore feldolgozásokat játszik. Főként Auróra és Action számokat játszanak, de a 90-es évek szókimondó számait is hallhatjátok a repertoárukban.
A zenekar tagjai: Tóth Gergő – Gitár, Újvári Árpád – Basszusgitár, Varga Tibor – Dob, Sánta Attila – Ének, Dávid István – Gitár

 
Alsóépület

2007. augusztus 8-án alapították az együttest Mellékhatás néven,de rá kellett jönniük hogy ilyen együttes már van ezért új nevet kellett választani. Az Alsóépület tűnt a legszimpatikusabbnak ami próbatermükből ered, amely meglepő módon egy alsó épületben található. Bandánk főként dallamos,ritmusos és lendületes németes stílusú punk rock zenét játszik. A zenekarral készült interjúnkat itt olvashatjátok!

 
UHC

Az UHC zenekar 1994-ben alakult, akkor még középiskolai társulásként, mint punk, punkrock banda. Ezen felálláshoz képest jelentős változások álltak már be a zenekar életében. A jelenlegi repertoár saját számokból és néhány feldolgozásból áll (Tankcsapda, Offspring, Sex Action, Metallica), terveink szerint hamarosan egy újabb hanganyagot is készítünk.

Részletek

Dátum:
2015-06-20
Idő:
20:00 - 03:00
Belépés:
Ingyenes
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/964560606910163/

Helyszín

Zagyvarékasi Sportpálya
Gerlice utca 1
Zagyvarékas, 5051 Magyarország
+ Google térkép