• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

ESSEMM, Mocskos Márka

2015-01-10, 21:00 - 23:55

| 1000Ft

2015-ben sem kell aggódnotok a hip-hopról van szó!

Az év első buliján a már jól ismert DJ Direct mellé érkezik Mr. Skunk. Mind két dj profi technikája mellett ütős zenéket hoz nektek, és gondoskodnak róla hogy folyamatosan pörögjenek a lejátszók!

A két dj mellett Dunaújvárosból érkezik a Mocskos Márka nevű fiatal rapbanda aki kemény vonalukkal igen hamar felhívták magukra a figyelmet!

Az est igen forró hangulatát Magyarország egyik legismertebb mc-je Essemm fogja koronázni egy bitang jó settel!
_______________________________________________

ESSEMM (Boros Tamás, 1988.07.05. Kapuvár, Rap / Instrumentals) a Magyar hip-hop élet egyik legegyedibb MC-je és zenésze. A GARAGE PRODUCTIONS előadója több mint 14 éve csiszolgatja a stílusát. Hivatalos megjelenései között szerepel a ROCKSTAR című szólólemeze, ami egy speciális REMIX edition változatban is napvilágot látott. Első szóló nagylemeze ami a 112 címet viseli, 2012 augusztusában jelent meg és azóta Magyarország egyik legismertebb raplemezévé nőtte ki magát.

Zenéit szinte kivétel nélkül az élet inspirálja és a hallgatók megelégedését táplálja. Mára minden aktuálisan megjelenő dal napok alatt több tíz, vagy akár százezres hallgatottságot ér el, rajongói tábora megállíthatatlanul dagad. Zenéje, szövegei és életfelfogása mindig is megosztotta az embereket, van ki önmagát, és van aki az ellenségét véli felismerni mindabban, amit Ö képvisel. Mindazonáltal a zene szeretete, az abba fektetett energiák és minőség iránti vágy, valamint a hallgatóihoz való hűség az, ami széles körben ismertté és elismertté tette és teszi, mind a mai napig.
_______________________________________________

Mocskos Márka: MASTA’K, AADAMMC & N-DEE együttese. A csapat, a dunaújvárosi Wandallz Ent. tagja, a fiatalabb generáció képviselői a kiadón belül, de rapjük mindenféleképpen úttörő!

Zenéikben, és hangvételükben a 90’s boom bap rap nagy mértékben szerepet kap. A poézis és utcaszleng egyvelegeként tálalják a hallgató elé a nyers valóságot, ami hűen tükrözi őket, és azt amit élnek. Ami maga a csapat hitvallása, vagyis a Mocskos Márka!
_______________________________________________

Mr Skunk:
Angliában, 1998-ban kezdett el komolyabban zenével (lemezek gyűjtésével) foglalkozni, ebben az időszakban rengeteg új és régi zenével ismerkedett meg.
Ekkor határozta el, hogy DJ/ Selector lesz.
Miután hazatért Londonból, rövid időn belül csatlakozott a Tilos Rádió csapatához, a már létező GyökérReggae című műsor készítésében vett részt.
Kezdetben ska, rocksteady, reggae és dub zenéket játszott.

Később megismerkedett Selector Bosival (Love Alliance) és a dancehall stílussal.
DJ Mango (Gimmeshot) hatására, aki egyedi mixelési technikájával igen népszerű, az általa szintén kedvelt hip hop irányzatot is felvette a repertoárba.

A Tilos Rádióban 2000 óta heti rendszerességgel jelentkezik saját műsorával Ühüm TV néven, melynek zenei kínálatában a DUB, REGGAE, DANCEHALL, HIP HOP, DUBSTEP, valamint a JUNGLE és JAZZ stílusok szerepelnek.
2005 és 2008 között a Gimmeshot Crew méltán népszerű szombati műsorának, a Városi kosznak is szintén volt a szerkesztője, műsorkészítője.

A műsorok szerkesztésénél mindig szempont, hogy a régi és új zenék bemutatása mellett hazai és külföldi (pl. angol, belga, francia, holland, indiai, német, spanyol, stb.) vendég művészek is bemutatkozhassanak.

DJ (SELECTOR) 1998 óta

TILOS RÁDIÓ (http://tilos.hu/)

GIMMESHOT Crew (since 2000)
AFRO-SOUL Sound (since 2007 – honourable member)
JOINT FORCES (since 2011 – founder)

A szervezők a változtatás és a beléptetés jogát fenntartják!

2015. Január 10.
Karcag Hemo Klub
Fellépők:
ESSEMM
Mocskos Márka
DJ Direct
Mr. Skunk

Belépő:1000
Start: 21:00
Korhatár:16+

Részletek

Dátum:
2015-01-10
Idő:
21:00 - 23:55
Belépés:
1000Ft
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/873848069304135

Helyszín

HEMO Ifjúsági Ház
Püspökladányi út 11.
Karcag, Jász-Nagykun-Szolnok 5300 Magyarország
+ Google térkép