• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

EAST FEST Mezőtúr 2014

2014-07-31, 08:00 - 2014-08-02, 17:00

east logoAz East Fest – Kelet-Magyarország legújabb fesztiválja – 2012 nyarán hatalmas sikerként robbant be a hazai fesztiváléletbe. A rendezvény a látogatottságát illetően ugyan még családias hangulatú volt, de a hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzésetekből tisztán látszott, hogy van jövője a fesztiválnak.

Ahogy az várható volt, a következő év meg is hozta az áttörést. 2013-ban már sok ezren érkeztetek Mezőtúrra bulizni. Olyan sokan, hogy az eredeti kemping az első napon betelt és két pótkempinget is kellett nyitnunk. Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy rég nem látott méretű és hangulatú bulit varázsoltatok Mezőtúrra. Fantasztikus volt látni, hogy még a legnagyobb fellépőink is meglepődtek a fesztivál méretén és a közönség lelkesedésén.

Hogy mi várható 2014-ben?

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ám jelentősen nagyobb területen, a Mezőtúri Városi Strandon és környékén, gyönyörű, parkos környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Az élőzenei színpad mellett, az elmúlt évekhez hasonlóan, egy hiphop és egy elektronikus zenei helyszínen vonulnak majd fel az adott stílus legnevesebb képviselői. Az említett színpadokon túl 2014-ben néhány meglepetés helyszínnel is szeretnénk kedveskedni nektek. Erről azonban többet még nem árulunk el…

Miért pont East Fest?

A legfontosabb célkitűzésünk 2014-re, hogy egyértelműen érezzétek: AZ EAST FEST NEKTEK SZÓL! Mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások terén a mai magyar realitás talaján fogunk maradni, ugyanakkor akár program felhozatal, akár a rendezvény nyújtotta szolgáltatások tekintetében a maximumot fogjuk felépíteni Nektek. Kompromisszumok nélkül! Azt szeretnénk, hogy az East Fest kapuin belépve egy olyan kis világba érkezzetek, ami teljes kikapcsolódást nyújt arra a néhány napra és ahonnan azzal a kellemes érzéssel térhettek haza, hogy a lehető legtöbbet kaptátok a pénzetekért.

A fesztivál bérlet továbbra is magában foglalja a csütörtök-péntek-szombati napokra való belépést, valamint a csütörtöktől vasárnapig tartó ingyenes strandhasználatot és kempingezést. A négynapos kedvezményes bérlet ára mindössze 5 990 Ft Mezőtúron vásárolva és 6 490 Ft a Ticket Express irodákban. Az elmúlt évektől eltérően, már a csütörtöki napon is készülünk néhány igen neves fellépővel.

Ahogy láthatjátok, mi már lázasan dolgozunk, hogy 2014-ben még a 2013-as évnél is több meglepetéssel kedveskedhessünk Nektek. A részletekről folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket, szóval kövessetek bennünket akár a Facebookon akár weboldalunkon.

QUIMBY/// Punnany Massif/// ROAD/// Alvin és a mókusok/// Belga/// Hősök LIVE/// Bárány Attila/// Julia Carpenter/// Depresszió/// Subscribe/// BRAINS/// Copy Con LIVE/// Sterbinszky/// Andro/// Ossian/// Ocho Macho/// Ganxsta Zollee és a Kartel/// Sub Bass Moster/// Metzker Viktória/// Chris Lawyer/// Intim Torna Illegál/// Fish!/// Akkezdet Phiai/// Killakikitt/// Beerseewalk/// Leander Rising/// Magashegyi Underground/// Katapult DJ/// Edo Denova/// Esti Kornél/// Zorall/// Barbárfivérek/// DSP/// NKS/// Rómeó Vérzik/// Cloud 9+/// Siska Finuccsi/// ESSEMM/// Tkyd/// Deniz/// Funktasztikus/// AK26/// Antal&Day/// Effendi/// Juhász Laci DJL/// Dave Martin/// Dévényi Tibi bácsi///

Részletek

Kezdés:
2014-07-31, 08:00
Befejezés:
2014-08-02, 17:00

Helyszín

Mezőtúri Városi Strandfürdő
Fekete István út 1.
Mezőtúr, Jász-Nagykun-Szolnok 5400 Magyarország