• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Braindogs

2018-03-03, 21:00 - 00:00

| 2500 Ft - 3200 Ft

Esemény navigáció

Március 3-án Jászberénybe, az Ifjúsági Házba látogat a Braindogs – Tom Waits dalok élőben! A jegyértékesítés hamarosan megkezdődik!

Tom Waits zseniális számait, zenéjét, őrületét a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekese,Ian Siegal, valamint Ripoff Raskolnikov, Kiss Tibor és Varga Líviusz, Varga Laca, Frenk és Nagy Szabolcs tolmácsolja.

A zenekar egyszeri tisztelgésként indult, néhány éve Tom Waits születésnapján léptek fel először az A38-on. A koncertnek olyan elsöprő sikere volt – mind a közönség, mind a résztvevők oldaláról –, hogy évente megismétli a csapat. Az idei turné során megújult programmal lép színre a jól ismert társaság.

A tagok egytől-egyig komoly tisztelői a mesternek. Ezt a produkciót a többi tribute band közül az emeli ki, hogy a résztvevők nagy része saját jogán is hasonló kvalitású dalszerző-előadó. A londoni Ian Siegal-t többen a legtehetségesebb fehér soul-blues énekesként tartják számon (maga Tom Waits is elismerőleg nyilatkozott róla az egyik lemeze kapcsán, ami valahogy a kezei közé került), a grazi Ripoff Raskolnikov több mint húsz éve visszatérő vendége a hazai színpadoknak, egyike közép Európa legjobb dalszerzőinek. Kiss Tibor és Varga Livius a Quimby szerzőpárosaként tette le a névjegyét, míg a dobos–énekes Frenk nemrégiben jelentette meg harmadik lemezét. A zongorista Nagy Szabolcs személyében jó eséllyel a legjobb hazai blues zongoristát tisztelhetjük.

Ian Siegal (UK) – ének, gitárok
Ripoff raskolnikov (A) – ének, gitárok
Kiss Tibor – ének, gitárok
Varga Livius – ének, ütős hangszerek
Varga Laca – basszusgitár
Nagy Szabolcs – zongora
Frenk – ének, dob, zongora gitár

Jegyek elővételben: 2500 Ft
Jegyek a helyszínen: 3200 Ft

Részletek

Dátum:
2018-03-03
Idő:
21:00 - 00:00
Belépés:
2500 Ft - 3200 Ft
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/729910240547190/

Helyszín

Jászberény Ifjúsági Ház
Bercsényi u. 1/A
Jászberény, Jász-Nagykun-Szolnok 5100 Magyarország
+ Google térkép