• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Boggie + Infusion Trio

2016-04-02, 20:00 - 23:00

| 1500Ft - 1800Ft

A két zenekar rendhagyó közös turnéra vállalkozott. Nem titok, hogy régóta barátságot ápol a két produkció. Nem csak a turné közös, hanem a koncert is. Egy igazi két órás zenei kalandozásra számíthat a közönség. A kezdő hangulatot az első órában az Infusion Trio saját repertoárja adja, mely aztán az aranymetszés pontban szépen átfolyik Boggie saját dalaiba, aki saját zenekarával varázsol mesés hangulatot a színpadra. Természetesen a két produkció által előadott, közösen hangszerelt szerzemények lesznek az igazi zenei csemegék, ahol az elektronikus disco alapú Infusion trio világa találkozik Boggie filmzenei hangulatú saját dalaival.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

BOGGIE

Csemer Boglárka “Boggie” 2009 óta aktív résztvevője a zenei életnek. Azóta koncertezik országszerte zenekarával.
2013-ban jelent BOGGIE címet viselő első nagylemeze, mely az amerikai Billboard listán landolt. Az albumon szereplő Parfüm/Nouveau Parfum című dalát több mint 30 millióan látták világszerte.

2014-ben jelent meg második nagylemez “All Is One Is All” címmel, mely megkapta az év legjobb POP albuma díjat a FONOGRAM díjátadón. Ezen a lemezen szerepel a Wars for Nothing című dal, mellyel megnyerte a DAL2015 című műsort és egyben képviselte az országot a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. Jelenleg harmadik nagylemezén dolgozik az énekesnő.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

INFUSION TRIO

A Hungary’s Got Talent és a német Supertalent döntőse, a trió ami mindkét országban aranygombbal jutott a legjobbak közé turnéra indul! Az InFusion Trió az ORSZÁG EGYETLEN LOOPER zenekara 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a klasszikus- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze 2015-ben jelent meg „Loop Me Up“ címmel. A koncerteken a nagylemez anyagán kívül az elmúlt évek legnagyobb slágereit is előadják saját feldolgozásukban. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, Michael Jackson, John Newman vagy épp a Daft Punk.

A turné a Cseh Tamás program “előadóművészek előzenekarként történő élőzenei fellépéseinek elősegítése” keretében valósul meg.

Részletek

Dátum:
2016-04-02
Idő:
20:00 - 23:00
Belépés:
1500Ft - 1800Ft
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/1126003677421401/

Szervező

TISZApART Mozi
Telefon:
+3656424910
Email:
Weboldal:
http://tiszamozi.hu/

Helyszín

TISZApART MOZI
Templom út 4.
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google térkép