• facebook
  • flickr
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemny elmúlt.

Boggie 3

2018-02-17, 21:00 - 22:30

| 1500 Ft - 1800 Ft

Boggie “3” címet viselő harmadik nagylemezével országos lemezbemutató turnéra indult 2017 őszén.

Csemer Boglárka alias BOGGIE dalszerző-énekes izgalmasan egyedi pályát jár be. Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a “Legjobb Pop Album” – nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes “Wars for Nothing” című dallal. Most itt a “3” című albuma.

A harmadik nagylemezére igazi singer-songwriterré érett Boggie dalszerzői stílusa tovább csiszolódott. A lemezen kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást és mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas pop zene az eredmény. Érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is.
A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lesz a főszerep – ebben Kemény Zsófi költőnő is közreműködött. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az “elegendés” mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat.
Az albumot rekord idő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen.

Boggie-t sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, személyiségéhez, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt.

Zenekar tagjai:
Antal Gábor – zongora
Szontágh Márton – akusztikus cselló
Szakonyi Milán – gitár, ének
Szabó Tamás – dob

Belépő: elővételben 1500 Ft, a koncert napján 1800 Ft

A koncert a Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program (www.csehtamasprogram.hu) és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Részletek

Dátum:
2018-02-17
Idő:
21:00 - 22:30
Belépés:
1500 Ft - 1800 Ft
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/142571256397766/

Szervező

TISZApART Mozi
Telefon:
+3656424910
Email:
Weboldal:
http://tiszamozi.hu/

Helyszín

TISZApART MOZI
Templom út 4.
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google térkép