• facebook
  • soundcloud
  • youtube
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez a(z) esemény elmúlt.

Black Magic Six, Hínár, Létrázók, Pillocks

2017-04-29, 20:00 - 23:50

Esemény navigáció

BLACK MAGIC SIX (FIN)

Ismét Magyarországra látogat (hetedik alkalommal!) a finn BLACK MAGIC SIX akik magyarországi tapasztalataikat
egy mondatba sűrítve így foglalták össze: „Ha mi annyit innánk mint ti, már rég halottak lennénk.”

Finnország hivatalos trash-blues-punk bandája Eredetileg – ahogy a nevük mutatja – 6 tagú zenekarnak indult, viszont J-Tan (gitár) és az isteni Lew Sifferr (dob) kivételével a többiek elfelejtették látogatni a próbákat.
Egyik bevallásuk szerint zenéjükre három fogalom nyomja rá a bélyegét: Sátán, Punk, Venom. Máshol viszont így nyilatkoznak. „Mi bluest játszunk. Robert Johnson a 61-es és a 49-es országút kereszteződésénél Clarksdale-ben kötötte meg a maga alkuját az ördöggel. Mi a Fleminginkatu és a Vaasankatu kereszteződésében, Helsinkiben. Robert ligájába tartozunk.” Robert Johnson a legnagyobb hatású blues gitáros aki valaha élt.
“A lemez megtestesülése gonosz és mesteri tervünknek, amelynek segítségével rövid időn belül uralmunk alá fogjuk hajtani az egész világot és az univerzum nagy részét. Ebben biztosak vagyunk. Evil Acupunction című lemezünk ugyanazt jelenti a rock and rollnak, amit a biblia jelentett a kereszténységnek.”

A BM6 hangzásában egyesek szerint a legendás blues énekes- gitáros, Howlin’ Wolf és a black metal alapító atyja, a Venom ötvöződik. Mások Iggy Pop zenekarához, a Stoogeshoz, a Dead Kennedyshez vagy az AC/DC- hez hasonlítják őket. Az együttes szerint azonban ezek téves megállapítások, mert úgy szólnak ők, ahogy egy sátáni mestermű keveredik Sztálin orgonáinak hangjaival és egy Kallio béli farkasember üvöltésével. Kallio Helsinki bohém negyede. Ahol a J- Tan és Lew Siffer szomszédságában Finnország elnök asszonya, Tarja Halonen is élt, mielőtt közkívánatra átköltözött az egyik hivatalos elnöki rezidenciába, Mäntyniemibe. Ami szintén remekmű.

https://www.facebook.com/blackmagicsix/

HÍNÁR (HU)

A szeánsz magyar fellépője pedig nem más mint a HÍNÁR zenekar !!!!!!!!!!!!! Igen AZ a Hínár zenekar. Igen, a 2000 es évek legjobb magyar punk zenekarának a “?”- nek a háromötöd része. (ex DIGÉP és Büdösök tagot is találunk soraikban) IGEN IGEN IGEN !!!!!!!!!!!!!!
ők ennyit fűznek hozzá mindehhez:
“egy hirtelen karcos érintés a felszín alatt és nincs többé menekvés….”

https://www.facebook.com/Hínár-800975103329759/

PILLOCKS (GB/HU)

Sado (ex-DIGÉP, ex-“?”, Büdösök, Hínár) és egy Ben nevű skót dob & gitár duója.
Ben szerint: “We play songs that journey through genres – what we like and how we like it. Energetic rhythms, dreamy riffs”

Részletek

Dátum:
2017-04-29
Idő:
20:00 - 23:50
Esemény címkéi:
Weboldal:
https://www.facebook.com/events/381759075543711/

Helyszín