A szolnoki Exit egyike azoknak, akik a 80-as évek közepén elkezdték megismertetni a hazai fémzene rajongóit a thrash metallal. Jobbnál jobb bandákkal karöltve, mint a Belfegor, Astarott, Atomic, vagy épp a máig létező Beyond, Remorse és Akela (Ratkai Retek Miklós dobos közös pont), egészen komoly színtér alakult ki. Ennek a kornak egy kultikus bandája az Exit, akiket Nagy Feró műsora, a Garázs tett országosan ismertté, saját kiadóján keresztül ő adta ki a csapat debütáló lemezét is.

Az eredeti felállás (Szeberényi Attila-basszus, Tóth Tibor-ének, Ratkai Miklós-dob, Németh Tamás-gitár) nem sokáig állt fenn, Németh-et rövidesen váltotta Beviz Mihály, az énekesi posztra Matos Zoltán (Lady Macbeth, Nottingham) került, és Papp Szilveszter személyében egy második gitárosra is szert tettek. Másfél év után került a zenekar élére Tombor Zoltán, majd az első demó után Papp helyére Fehér Géza.

1991-ben már az Akela, az Omen és a Lord társaságában turnézott ez a felállás, így készült el a csapat bemutatkozó albuma, az “Együtt a szeméttel”. 1992-ben Papp leszerelt, rögtön be is ugrott Fehér és Tombor helyére, év végén pedig Ratkai átment az Akelába. 1993-ban fel is oszlott az Exit, majd 95-ben újra alakította Szeberényi, Ratkai, Beviz és Papp. Még ebben az évben elkészült “A család szégyene” demó, majd Papp kilépett, Ratkai pedig az Origóban kötött ki. 1997-ben elkészült az immár trióvá fogyatkozott Exit utolsó lemeze, a YAYOL, itt Szeberényi és Beviz mellett Borbás Péter dobolt.

2011-ben ismét mozgolódni kezdett a zenekar, novemberben ismét színpadra álltak az Iron Maidnem jubileumi buliján a Lady Macbeth és a Belfegor társaságában. Az újjáalakulás és a szintén jeles, negyedszázados életkor adta az apropót, hogy még ebben az évben végre CD-n is megjelenjen a zenekar életműve a Lady Macbeth-el együtt, feljavított hangzással a Nail/Hammer Records jóvoltából. 2012-ben játszottak volna a szolnoki Metál Liget fesztiválon, ez egy szerencsétlen bokasérülés miatt meghiúsult, de a Hegyalján már teljes erőbedobással zúztak.

2014. március 14-én végre hazai pályán is felléptek ismét.