• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Elkezdődött a Szolnok Napja programsorozat

Ma este hivatalosan is elkezdődött a 2016-os Szolnok Napja programsorozat. Az eseményt a Belvárosi Nagytemplomban megrendezett Szent Hubertus Misével nyitották meg.

A hat nap alatt mindenki megtalálja a neki tetsző programokat. A város olyan különböző pontján lesznek megrendezve mint például a Tiszai Hajósok tere, a Hild tér, az Agóra köz vagy éppen az Indóház út.
Szeptember 2.-n délután 5 órától kezdődik a XXI. Szolnoki Regionális Katonazenekari Fesztivál, ahol többek között Hódmezővásárhelyről és Kaposvárról is érkeznek helyőrségi zenekarok. De a koncertek csak ezután fogják felpörgetni a szolnoki estét. Szeptember 3.-n szombaton a város rengeteg pontján rengeteg programmal várják a kilátogatókat. A bulizni vágyókat Szeres Táncházzal és este 9 órától az Inmates és a Smart Jazz zenekar szórakoztatja. De városnéző kis vonat is indul.

Szombaton 10 órától 18 óráig állandó programokat is tartanak. Csak néhány ezek közül a kézművesség és a mesterségek bemutatója, de a Magyar Honvédség Repülőmúzeum is jelen lesz a repülőgépeivel és eszközeivel.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek! :)

Oszd meg

Leave a reply