• facebook
  • soundcloud
  • youtube


Claps for Caroline: ugrás az amerikai álomba?

A törökszentmiklósi gyökerekkel rendelkező, de mára már budapestivé “vált” Claps for Caroline új számmal jelentkezett.

A jó hírek nem értek véget: leszerződtek az amerikai Imminence Records-hoz és komoly esélyekkel állnak versenyben az ugyancsak amerikai Battle Of Bands megmérettetésen, hogy személyesen is részt vehessenek a Vans Warped Tour koncertsorozatán.

A tavaly megjelent Stories lemezük -ami még a Shortscore kiadó támogatását élvezte- elég sok metál és ‘core rajongónál kiverte a biztosítékot. Sokan szerették volna temetni a bandát és az Electrocore műfajt idehaza. Szerencsére a CFC másképp gondolta és úgy tűnik, hogy az eltelt idő, a befektetett munka és a folyamatos aktivitás őket igazolta.
A további sikerekhez mindenképpen meg kell, hogy ugorják az előző album adrenalin szintjét, változatosabbá kell tenniük korábbi dalfelépítményeik struktúráját, valamint még egyedibb színeket kell, hogy fessenek zenei palettájukra.
A debütáló szám alapján ez sikerült nekik és minden bizonnyal olyanokat is meg tudnak fogni, akik nincsenek oda ezért a stílusért.

Aki pedig élőben kíváncsi rájuk, Budapesten megtekintheti őket április 26-án a Vörös Yukban!

Az este folyamán a Claps For Caroline, a Babes In The Wood, a Pills For Side Effects, az Inhale Me, a Pass On Hope, az Ashley Noise és a FlatBand zenekarok szórakoztatják a mélyen tisztelt hallgatóságot.
A belépő 1000 Ft, ami teljes egészében lefogyasztható a pultnál.
A kapukat 18h-kor már nyitja a klub és nyitva is tartja egészen másnap hajnalig.

18:00 – FLATBAND

19:00 – INHALE ME

20:00 – PILLS FOR SIDE EFFECTS

21:00 – BABES IN THE WOOD

22:00 – CLAPS FOR CAROLINE

23:00 – PASS ON HOPE

00:00 – ASHLEY NOISE

AZ ESEMÉNY FACEBOOK LINKJE!

Oszd meg

Leave a reply